Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szoktak még frissülni a...

Szoktak még frissülni a Street View felvételei?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy eléggé visszavettek a program fejlesztéséből manapság, új országok pl. nem nagyon jelennek már meg. Németország jelentős részében és Ausztriában pl. a mai napig nem elérhető a szolgáltatás.
2018. jan. 19. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Helsinkiben a múltkor láttam vadiúj 2017 őszi felvételeket, meg azt hiszem a Feröer-szigeteken is volt egypár.
2018. jan. 19. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a Google-ön múlik. 2010-ben Ausztria betiltotta hogy a Street View felvételeket készítsen. Aztán felmerült az a lehetőség, hogy a házak kihomályosításával megcsinálhatják, de ez túl macerásnak tűnt, úgyhogy azóta se lett belőle semmi. Hasonló lehetett Németországban is.

És ez azért van, mert ez a két ország elég komolyan veszi a személyes adatokat.

Egyébként még Budapesten is vannak 2017-es felvételek, és szerintem próbálják frissíteni főleg a nagyobb városokat, de nem várható el, hogy minden évben végigmenjenek az egész bolygón, mert az azért nem nagyon érné meg nekik, így is nagy teljesítmény, hogy még Magyarországon a legkisebb településeken is végigmentek az utcákon.

2018. jan. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!