Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt egy jártas Ebay...

Zolika217336 kérdése:

Van itt egy jártas Ebay szaki? 30+ rendeles fellett vagyok es egy ilyen uzenetett kaptam a mai nap Ebay: www.kepfeltoltes.eu/view. Php? Filename=701222222. png ill. Paypal : www.kepfeltoltes.eu/view. Php? Filename=3712222. png

Figyelt kérdés

A paypal képet azert tettem köze mert itt ugy tünik h minden rendben a a csommaggal a pénzt megkapta , a termék uton .

az ebeyan talán egyszer találkoztam mar ilyen üzenettel de nem emlékszek konkreten hogy megerkezett vagy pénzvisszautalás volt az aruval kapcsolatban.

Kérdesem az lennei hogy ha a tracking number mint látható akkor valóban nem edta fel meg a csomagot ? Rendelés utan törölte magát mint látható az eladó. Mi a teendő ilyen helyzetben . És kivancsi lennek h ti hany rendelést bonyolítottatok mar le itt ?

2017. aug. 9. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Linkelni tanulj meg először is.
2017. aug. 9. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kamu volt az ajánlat, lefülelték, törölték. Ha elutaltad már a pénzt, akkor írj a supportnak és visszautalják.
2017. aug. 9. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt vannak a normális linkek. Tényleg nézd meg legközelebb, működik-e, nem sok válaszoló fog mindent átjavítani, hogy jó legyen a link. :)

2017. aug. 9. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Javitott linkek itt találhatók !

Ebay : [link]

Paypal : [link]

2017. aug. 9. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:
1# 4. hsz.-ban van !!
2017. aug. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!