Facebook-elvonás februárig. Hogy lehet addig kibírni?
Fiatal lehetsz. Ha legalább 30 lennél akkor tudnád, hogy a facebook -on minden kamu, semmi sem igazi. A valódi és legfaszább dolgok a facebook -on történnek. Koncentrálj ezekre: hívd fel a haverokat (semmi messenger), menjetek el valahová piázni, vagy csajozni. Esetleg vond be őket is, hogy hetente 1 nap legyen facebook mentes amikor kimozdultok valahová és nincs telefonozás.
Én a 90' években voltam fiatal és nagyon karaj volt.
+1:)
'90-es évek a best!!!
Még telefonunk se volt mégis megtaláltuk egymást és mindent tudtunk egymásról.
Én pl. több,mint egy éve töröltem magam a FB-ról és teljesen frusztráció mentesen tudom élni az életem,ráadásul ebből kifolyólag lett egy csomó szabadidőm,mert nem bámulom mások gyerekes megosztásait.
#2 vagyok, kis javitás: "legfaszább dolgok a facebook -on KÍVÜL* történnek"
Én sosem voltam ezekért a majomságokért oda, nem is akartam soha okostelefont. Húztam ameddig csak lehetett, de pár éve külföldre költözés miatt kellett. Csak facebook -om van, de lehet nekem is törölnöm kellene, mint a #3-as. :)
Nem vagyok öreg, kicsit túl a 30-on, de fogalmam sincs mi az a podcast, meg snapchat, meg hogy mire való a twitter meg instagram meg a másik 28 ilyen szar.
Én azt mondom a tizen-huszonéveseknek, hogy nekünk legalább van viszonyítási alapunk, internet nélkül nőttünk fel és szerintem a valódi világ sokkal komolyabb flasheket ad mint ez a sok új szar a neten. Dobjátok el kicsit a kütyüket, éljetek.
Kérdező: próbáld ki nyáron is 1 hónapig facebook meg egyebek nélkül. Rángass bele pár havert is és meglátod atom 1 hónap lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!