Valaki elmagyarázná nekem, hogy egyesek miért állítják azt, hogy Magyarországon az állam mindent megold az emberek helyett?
Én leginkább azt veszem észre, hogy a világon nálunk van az egyik leginkább elvonó adórendszer és a legbonyolultabb bürokrácia.
Mindemellett pedig, az állam nem is látja el a feladatait, minden rohad szét az országban.
Szóval nekem abszolút nem az ugrik be a magyar modellről elsőként, hogy erre mifelénk az állam mindent megoldana az emberek helyett, hanem ott gáncsolja őket el, ahol csak tudja. Minden megkeresett 100 ezer forintból lefölöznek 60 ezret, a maradékból meg élj meg, ahogy tudsz. Ha nem tudsz, akkor pusztulj meg. Akkor gyenge voltál, így jártál.
Ezek után pedig végképp nevetséges, hogy nálunk az állam mindent megold a mocsok proli helyett. Ez abszurdum és teljes mértékben nevetséges. A skandináv államokban valóban így van, na de itt?
"A politika egy olyan művészet amit ha sokáig figyelsz megőrülsz."
Anonim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!