Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 300MB mobilnet mennyi messenge...

Lilcsó95 kérdése:

300MB mobilnet mennyi messengerezésre elég?

Figyelt kérdés
Ha minden nap legalább két órát használom?&
2018. jan. 7. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontosan 300 Mb. adatforgalomra...... :-)

A kérdésre nincs egyértelmű válasz:

-A készüléked folyamatosan csatlakozik a hálózathoz, a messenger a háttérben is rendszeresen ellenőrzi az üzeneteket (szakaszos, kismértékű adatforgalom).

-Az üzenetek méretétől, képek- videók méretétől is függ, amelyeket ezen keresztül küldenek / küldesz.

Amennyiben csak a messenger van elindítva ( nincs másik netfüggő alkalmazás), és csak szöveges üzenetet küldesz/fogadsz, akár hónap végéig is kihúzhatod, az üzenetek mennyiségétől függően.

Gyakorlatilag megvalósíthatatlan, hogy csak az az egy program fusson ( háttérben futó frissítések, értesítések, felhő tárhelyen ellenőrzések, játékok ,reklámok,...futnak folyamatosan).

Ahol csak tudsz, Wifizz....

2018. jan. 7. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A havi 190 MB-om elég hónap végéig mindenre, többnyire marad js.
2018. jan. 7. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

??? 190 Mb ???

Napi 2 órát folyamatosan messengerezel? képeket, üzeneteket fogadsz folyamatosan? Vagy csak 5-10 üzenetet küldesz el, átlagosan.

Pl.::

Láttam egy szép cipőt.

______________________mennyi az ára?

Megnézem.

13500Ft.

______________________képet küldesz róla?

nem.

______________________Miért?

Mert a havi 190 Mb nem lesz elég.

:-(

Bocs.

Az alapüzenetekre elég, ezt én is írtam.... Viszont egy készülék nem csak a messengernél használja a netet. Facebook, Skype, instagram, badoo, Play áruház, Online játékok, böngésző, ...sok progi van folyamatos kapcsolódáson. Ez mind netet fogyaszt. a 300Mb ezek miatt nem lesz elég....

2018. jan. 8. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit nem szeretnel hasznalni mobilnettel annak letiltod a adathozzafereset illetve a frissiteseket is mindenhez. Es messenger lite vagy facebook liteot használsz abbol is olyan 2016 elotti verziot es letiltod a frissitest. En igy egyszer 100MB-bol kb 3 honapig neteztem. Csak facebook uzenetek es email. Es minden hatteradat letiltva.
2018. jan. 24. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!