Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 1GB mobilnet kb mennyire elég?

1GB mobilnet kb mennyire elég?

Figyelt kérdés
Tudom, h elég sokmindentől függ, h mennyire elég. Facebook, instagram meg ilyenekre használnám.

2017. dec. 6. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha a facen nem kattintasz a hivatkozasokra, akkor egy honapra eleg.
2017. dec. 6. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Az Instagram eszi rendesen a mobilnetet. Nekem sokszor 5 GB is kevés.
2017. dec. 6. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Régebben nekem is 1GB mobilnetem volt, beállítottam a facebookon, hogy a gifeket, videókat csak wifin játssza le. Így max. 200 MB ment rá egy hónapban.

A mostani előfizetésemmel korlátlanul használható a facebook, így elég sűrűn nézek rajta videókat, megnyitok hivatkozásokat meg mindenfélét és a facebookos adathasználatom még így is 1GB alatt van egy hónapban.

2017. dec. 6. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
A Facebook valóban nem eszik sokat, de Instán nem lehet kikapcsolni a videók automatikus lejátszását, meg a képek is jobb minőségűek, nem tömöríti le annyira így ha valaki sokat görgeti a telefonján, meg még képeket is töltöget fel akkor könnyen elmegy több giga net is.
2017. dec. 6. 17:42
 5/7 meszike91 ***** válasza:

Az alapokra elég, de sokat nem érdemes várni tőle.

Nekem 4 giga van. Spotify, böngészés és néha youtube-ozás mellett elég szokott lenni.

2017. dec. 6. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Eléggé relatív, mindenkinek más a mobilozási szokása, periódusa.

Nekem 10GB van havonta, ma fogyott el a keretem, és még kellett 5 napra 1GB adatot vennem.

Nálam a facebook alapjáraton megeszik 5GB-ot egy hónapban sajnos..

2017. dec. 6. 18:19
 7/7 Shaddark ***** válasza:

Ha csak Messenger verziót használsz mindenből akkor elég.

Ha képek/videók is játszanak hegyekben akkor nem.

2017. dec. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!