Tudnátok ajánlani olyan mobilnet csomagot, ahol a net korlátlan? (bővebben lent)
Most akarok 4g routert venni, tp link m7650-est néztem ki és ebbe tenném a sim kártyát. Így wifin kapcsolódnék rá laptoppal. Így ha költözöm, nem kell bajlódnom vezetékes net áthelyezéssel. Így a mobilitás biztosítva lenne.
De, elkezdtem böngészni a különböző szolgáltatók, úgymint t-home, telenor ajánlatait és ledöbbentem.
A korlátlan mobilnet csomag csak mobiltelefonban használható!!!
Tehát a routerbe nem tehetem be a sim kártyát????!!! Ez elképesztő!!
Tudtok valamit ajánlani?
Telenor Hello data. Korlátlan és megy routerben is.
IQpro is ad korláltant adatkártyával.
#1. Pont erről beszéltem, telenor data! Azt írja,csak telefonban használható!!
Idézet erről az oldalról:
" Az előfizetőnek minden hónapban legalább egy hanghívást kell kezdeményeznie
A csomag nem használható gépek közti kommunikációra (pl: távfelügyelet)
A SIM kártya csak telefonban használható, nem rakhatod olyan eszközbe, ami kizárólag adatmegosztásra való.
Megnéztem az iqprot is. Kicsit gyanús az egész.
Nincs tisztázva, hogy milyen nagyságú a le ill. feltöltés,vagyis tudje-e a 4g-t?? Meg milyen stabilan? Milyen a lefedettsége ennek a szolgáltatásnak?
Meg külföldön használható-e ill. ha igen akkor hány gb-ig?
6-oska. Nem írtam olyat, hogy külföldre kell korlátlan!
Belföldre kell korlátlan. Külföldi használatra meghatározott GB-ni adatot engednek, pl: 15Gb vagy 20Gb...stb.
Itt a hangsúly a belföldi korlátlanon van és olyan kell, amit 4g-s routerbe tehetek és fogja a 4g-t.
Amiket találtam, ilyen mobilflottás "izék vannak", ami elméletileg megfelelne az előbb leírt igényemnek, pl: 6-7 ezer Ft közöttiek csak ez még nem tiszta előttem, hogy mennyire stabil a le ill. feltöltés? Meg egyáltalán ez az ismeretlen egyéb mobilflotta megbízható?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!