Telenor Hello Data használata lehetséges otthon is?
Jelenleg vodafone mobilnetem van 12gb és gondolkoztam hogy ha most lejár év végén a hűség átállok 50 gigás home netre de ugyan annyiért kínál a telenor ugye korlátlant is
Mivel tanyán élünk nem is volt opció a kábeles net mielőtt valaki kérdezné
Ha használnám a mobilomban és egy mifi-ben is azt észre vennék?
Vagy esetleg vegyek valami olcsó független/telenoros okostelefont amit felteszek töltőre és azon osztanék netet? :D
Mi a legjárhatóbb út hogy végre legyen korlátlan netem?
A mostanit nem mindig használom el, de ha korlátlanom lenne tuti többet néznék youtubeot az éjszakai 100gigát se mindig használtam el letöltésekkel tehát havi 150 gigánál nem lenne semmiképp több a használat egy durva becsléssel tehát nem nagyüzemi lenne
Valaki segítene aki jobban ismeri ezt a konstrukciót?
Mást is meghallgatok de a upc pl drágább annak akinek nincs más upc-je...
A vodás atm-ből van fizetve úgyis ér?
Szerintem nekem elég lenne egy 3g-s teló is mert a mostani net többszöri speedtest méréssel fix 3-4 mega évek óta mégsem érzem lassúnak :D
Gondolom, hogy az átlagos használat nem akassza ki őket, de mi a helyzet az éjszakai torrenttel?
Azért szólnának? Mert én amit lehet azon szoktam tölteni még a linux disztrókat is :D
Köszi a hasznos válaszokat
Szerintem lehet belevágok hamarabb mint a hűség lejárta és ha beválik nem hosszabbítok
Ha sok mindent tiltanak akkor nem nyerő de nem hiszem hogy merőben változnának a szokásaim és a vodafone nem szólt a torrentért
Azért is jó éjszaka hogy akkor nem fogja feleslegesen a sávot akkor én se akarok netezni és más se :D
A jövő hónapban meg is látogatok szerintem egy telenor üzletet
Leginkább ez a hűség nélküli dolog jön be
tudom hogy kell átolvastam azt a rövid kis semmit amit írnak róla
indítok én 20-at is ha azt kell csak ne kellene végre lesni hogy na mennyi netem van még? nem fogyott túl sok?
valahogy nem jó ez :D
én semmit nem olvastam el mert minek,pár mondatban elmondtak mindent.ha külföldön átléped az adatkeretet(vagy svájcban roamingolsz ami ha jól emléxem 2700 Ft/Mb) akkor a szolgáltató korlátozza a hozzáférésedet ha összehozol valami 15e Ft-os költséget.
hát ja,nem kell koldus módjára Mb-okat számolni meg bagoly-üzemmódban élni hogy éjjel netezhess.
Még az érdekelne, hogy ha vennék egy mobil routert (van most is kettő csak vodás) és akkor mikor itthon vagyok beletenném ők azt látják miben van?
Mert az ablakban a legjobb a térerő a vastag falak miatt így az kényelmesebb lenne
Lehet így rakni eszközről eszközre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!