Hogyan lehet megszabadulni a kéretlen reklámoktól androidon?
Feltelepítettél valamit, ami fut a háttérben és nyomja a reklámokat.
Ha nincs app amire kifejezetten gyanakszol, akkor elöször töröld le a Launcher, Homescreen, vírusírtó, takarító alkalmazásokat.
Utánanéztem, és a helyzet az, hogy ezeket a hirdetéseket a Google csinálja, itt lehet róluk leiratkozni: [link]
Rengeteg oldallal szerződött amik nyomatják folyamatosan a reklámokat... A gond csak az, hogy nem mindegyik elérhető így letiltani sem tudom mindet.
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem a Google áraszt el reklámokkal.
Abban is biztos vagyok, hogy ha engedélyezve vannak a viselkedésalapú reklámok, az nem áraszt el teljesen - ugyanis nálam be vannak kapcsolva.
Médialejátszó esetleg?
Ha lefotózod a feltelepített vagy futó alkalmazásokat, tudok többet tippelni.
A Clean Mastert töröld le, felesleges, okozhatja a reklámokat is. Az Android müködése miatt a memóriát nem szabad takarítani, részletesebben a Java Garbage Collectornak nézz utána.
Az UC Browser nem tudom micsoda, de a Play értékelések szerint ez is ontja a reklámokat, fut a háttérben. Töröld le, használj Chromeot.
A Super Unzip File Extractor is egy vírusbánya. Helyette a Total Commander-t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!