Hogyan lehet megszabadulni az idegesítő SPAM-októl? Valahogy több email címem is beregisztrálódott egy csaló rendbeszbe, és 1-2 naponta kapok 10db email-t, amik változó email-eket reklámoznak.
rslcolts.com a főoldaluk, mindenhova innen ugrik a link-ük.
például a [link] a
[link] oldalra mutat.
vagy a [link] a
A levelekben található leiratkozás link teljesen rossz.
Télen karácsonyi díszekkel bombáztak, most a fentiekkel.
Sehol nincs valódi cégnév vagy telefonszám, ahol elérhetném őket. És kértem vegyenek ki a buta kampányukból de nem tették meg.
Mivel sok domain-t használnak nehéz kitiltani őket.
Az NHH-nál nem lehet felnyomni, mivel az SMTP header sem valódi feladót tartalmaz.
Mi lehet a megoldás?
Használj GMailt, ha teheted, egész jól szűri az ilyesmit a spamszűrője. Sajnos ez ellen a banda ellen nem igazán tudsz mást tenni, profik.
Ettől függetlenül felnyomhatod őket valamelyik ezzel foglalkozó szervnél, az sosem árt, de sikerre ne számíts.
G.
Nem tudo felnyomni őket, mert minden email más email címről jön.
Ráakadtam egy nyomra:
Print Evotech Korlátolt Felelősségű Társaság (1068 Budapest, Király utca 80.)
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2012. január 20.
De mégis árul cuccokat.
Az ultra nonszensz, hogy a Print Evotech Kft tulajdonosa a
Euro-Info-Service Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1138 Budapest, Margitsziget, Európa ház.)
amelyik céget törölték: Törlés hatálya: 1998/06/16
Azt nem értem, hogy a 98-ban törölt cégnek hogy lehet a tulajdonában másik cég, ahol a NAV 2012-ben VH-t indított.
Egy másik hasonló csap a következő helyeket reklámozza, de őket sem lehet kitiltani:
minden linkjül adm. -el kezdődik.
Tökéletes megoldás van a spamolók ellen, íme:
Rendelj tőlük minél többet, fals adatokkal. El kell árasztani őket fals rendelésekkel, aztán bogarásszák ki melyek a valós rendelések. Ez aránytalanul sok munkát jelent nekik.
Őket kell móresre tanítani: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!