Hogyan lehet megszabadulni olyan rendszeresen kapott e-mailektől, melyek nem tartalmaznak Leiratkozás linket?
Spam szűréssel. Vagy a póstafiókodban, vagy a gépeden a vírusírtóban, szabályok hozzáadásával.
Spam mindig is lesz...
Tipp.:
hogy kiszűrd honnan jön a spam:
Ha gmail-es vagy:
Mikor regisztrálsz egy oldalra a következőképpen add meg az e-mail címedet:
pl.:
valami+(elnevezés)@gmail.com
tehát ha az email címed feketepako@gmail.com
és a gyik ra regisztrálsz akkor add meg hogy:
feketepako+gyik@gmail.com
A Gmail a + jel utáni részt nem veszi figyelembe, viszont a címzett részben fel lesz tüntetve, így megtudhatod melyik oldal az ami spam-eket küldözget.
A spam-szűrést tudtam, a gmail-es címben a +valamit nem ismertem. Köszi!
Én azonban nem letiltani szeretném, hanem - amire valaha feliratkoztam, tehát nem spamként kaptam - leiratkozni róla. A példám is erre utal.
Ez minden oldalon máshogy van. keresd a GYIK -ban, vagy írj nekik üzenetet a kapcsolat oldalon, de találkoztam már olyan oldallal is amiről lehetetlen volt leiratkozni, így maradt a spam szűrő.
Sajnos azt nem tudod letiltani hogy mások ne küldjenek E-mail -t...
top-Shop feliratkozás?
Szóval a regisztrációd nem akarod megszüntetni, csak a hírleveleket?
Ezt sajnos nem tudom, anélkül is jön tőlük (spam)...
(ezért valószinüleg nem tudod teljesen letiltani, mivel megjegyezték az EMail -ed, látod én nem is regisztráltam mégis tudják valamely más regisztrációm után)
Valahol a regisztrált profilodban nézd meg, vagy kérdezd őket:
Support:
support@topshop.hu
ügyfélszolgálat Telefonszám: 06/1-452-5129
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!