Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet megszabadulni...

Toths1952 kérdése:

Hogyan lehet megszabadulni olyan rendszeresen kapott e-mailektől, melyek nem tartalmaznak Leiratkozás linket?

Figyelt kérdés
Itt van pl. a TOP-Shop."Ezt az e-mailt a Studio Moderna 2000 Tv-Shop Hungary Kft. küldte. Ön egy korábbi hírlevélfeliratkozás, vásárlás illetve nyereményjáték során egyezett bele abba, hogy e-mail címét és adatait marketingakciókhoz felhasználhassuk."

2014. febr. 20. 08:07
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

Spam szűréssel. Vagy a póstafiókodban, vagy a gépeden a vírusírtóban, szabályok hozzáadásával.

Spam mindig is lesz...

Tipp.:

hogy kiszűrd honnan jön a spam:

Ha gmail-es vagy:

Mikor regisztrálsz egy oldalra a következőképpen add meg az e-mail címedet:

pl.:

valami+(elnevezés)@gmail.com

tehát ha az email címed feketepako@gmail.com

és a gyik ra regisztrálsz akkor add meg hogy:

feketepako+gyik@gmail.com

A Gmail a + jel utáni részt nem veszi figyelembe, viszont a címzett részben fel lesz tüntetve, így megtudhatod melyik oldal az ami spam-eket küldözget.

2014. febr. 20. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:

A spam-szűrést tudtam, a gmail-es címben a +valamit nem ismertem. Köszi!

Én azonban nem letiltani szeretném, hanem - amire valaha feliratkoztam, tehát nem spamként kaptam - leiratkozni róla. A példám is erre utal.

2014. febr. 21. 10:46
 3/4 csacsi2 ***** válasza:

Ez minden oldalon máshogy van. keresd a GYIK -ban, vagy írj nekik üzenetet a kapcsolat oldalon, de találkoztam már olyan oldallal is amiről lehetetlen volt leiratkozni, így maradt a spam szűrő.

Sajnos azt nem tudod letiltani hogy mások ne küldjenek E-mail -t...

top-Shop feliratkozás?

[link]

Szóval a regisztrációd nem akarod megszüntetni, csak a hírleveleket?

Ezt sajnos nem tudom, anélkül is jön tőlük (spam)...

(ezért valószinüleg nem tudod teljesen letiltani, mivel megjegyezték az EMail -ed, látod én nem is regisztráltam mégis tudják valamely más regisztrációm után)

Valahol a regisztrált profilodban nézd meg, vagy kérdezd őket:

Support:

support@topshop.hu

ügyfélszolgálat Telefonszám: 06/1-452-5129

2014. febr. 21. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kimerítő válasz!
2014. febr. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!