Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a gépem?...

Miért csinálja ezt a gépem? Még mindig van virus a gépembe?

Figyelt kérdés
Tegnap bejött egy mail.ru nevezetű virus ami megbojgatta a chromomat, természetesen malwarebytes-sel el is lett tüntetve mind a 104 károkozó, viszon még igy is random dobál be reklámot a chrome, úgy hogy nem is vagyok chromon, szóval pl. játszok és már csak azt hallom hogy valami arab szar zenét nyitott meg a chrome, vagy egy random játék reklámozós oldalt nyitott meg. Mi lehet ennek az oka? esetleg valahol regeditbe megoldható a dolog? Egyébként a virusirtás után még 2x is lefutattam a keresést malwarebytes-sel és nem talált semmit, de a gond még úgy óránként fellép.

2017. dec. 16. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Külön Adware írtókat szedj le, mert a reklámírtás nem végzik el a nagyobb vírusírtók.

Pl. Adwcleaner:

[link]

Adware Removal Tool:

[link]

ZHP Cleaner:

[link]

2017. dec. 16. 12:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de amint emlitettem van malwarebyt-em és azzal irtattam előszor és ahogy most is futtatok ellenőrzést nem talál semmit már de viszont a probléma még fenn áll. Viszont megpróbálok telőlteni egy Adware Removal tool-t is hátha.
2017. dec. 16. 13:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez egy vírus.
2017. dec. 16. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Malwarebytes nem egy program, az egy cég. Nekik van anti-malware és adwcleaner programuk is többek között. Én arra gondoltam, hogy te az anti-malware-t futtattad le, ezért az adwcleaner-t linkeltem.

Ha az adwcleaner-t futtattad le, akkor is ajánlom a másik 2 programot.

2017. dec. 16. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
igen igen adw cleaner-rel tisztottottam de utánna nem talált semmit, azután letöltöttem az ön által ajánlott Adware Removal Tool-t ott is talált hibát azt hiszem 17 db-t ki is töröltem, de előbb manuálisan utánnanéztem és azután a programmal is töröltem és még ahogy hagytam állni a gépet restart után, arra lettem figyelmes, hogy megint előugrott a youtube :/ szóval még most megpróbálom a zhp cleanert is.
2017. dec. 16. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Szeretném javitani magam, nem a malwarebyt-nél nem az adw -t használtam hanem a másikat.
2017. dec. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!