Valaki bent van a gépembe, mert letelepitettem egy trojat/virust! Valaki gyors segitseg kene?
Letölt, kicsomagol / telepít, futtat, töröl.
Kérdező: A program ikonját az asztalról a lomtárba helyezted? Mert attól nem törlöd a programot, csak az ikont.
Nem próbáltad a vezérlőpultban törölni? Amúgy elvileg a feladatkezelőben csak fut valami, ami nem "oda illő"? Valami kínai nevű, vagy hasonló.
#5 vagyok... mikor írtam a választ, még nem láttam amit #4 írt.. :/
A személyes adataid ugyanazon a partición vannak, mint a Windows-od? Ha nem akkor egyszerűen telepítsd újra és formzád a Windows meghajtóját.
Ne várj... inkább húzd ki a netet!
Vagy ha laptopod van és Wi-Fi-n megy akkor (Windows 8.1 és 10) ki tudod kapcsolni a netet bejelentkezési képernyőn.
Vagy vedd ki a Wi-Fi kártyát... Amúgy nem hinném, hogy egy ember írogat neked, ez csak egy vírus, gondolom előre megírt szövegek stb... Amúgy te tudsz neki írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!