Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki bent van a gépembe,...

Valaki bent van a gépembe, mert letelepitettem egy trojat/virust! Valaki gyors segitseg kene?

Figyelt kérdés
Minap letoltottem egy ket programot de azutan letoroltem es lomtarba helyezes utan a lomtarat is uritettem...kb 1 ora mulva bejott egy chat ablak es elkezdett irogatni egy ember hogy hi meg hello koszont eloszor azthittem valami netes szar de nem tudtam az also lecen bezarni igy megnyitottam a feladatkezelot de ott se nagyon talaltam semmit...ujrainditottam a pc-t es elindult valami alkalmazas amire nemet nyomtam es ujra bejott a chat ablak es elkezdte irogatni hogy hello again you back.... Es elkezdte iranyitani az egeremet...Valaki kerem segitsen vannak szemelyes es fontos adatok is a gepen nem szeretnem elveszteni...valaszokat elore is koszonom!!!

2016. aug. 9. 17:42
1 2
 1/19 Amarok Tonrar ***** válasza:
A netkapcsolat gondolom azóta is fut...
2016. aug. 9. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:

[link]

Letölt, kicsomagol / telepít, futtat, töröl.

2016. aug. 9. 18:16
 3/19 anonim válasza:
bootoljon mentőlemezes vagy mentőhardveres vírusirtót
2016. aug. 9. 18:24
 4/19 A kérdező kommentje:
Letölteném de amint belépek a gépbe bejon a chat es iranyitja...
2016. aug. 9. 18:29
 5/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: A program ikonját az asztalról a lomtárba helyezted? Mert attól nem törlöd a programot, csak az ikont.

Nem próbáltad a vezérlőpultban törölni? Amúgy elvileg a feladatkezelőben csak fut valami, ami nem "oda illő"? Valami kínai nevű, vagy hasonló.

2016. aug. 9. 18:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Egy winraros filet toltottem le es azt helyeztem lomtarba...es van egy system nevu dolog amit nem lehet leallitani a feladatkezeloben.
2016. aug. 9. 18:31
 7/19 anonim ***** válasza:

#5 vagyok... mikor írtam a választ, még nem láttam amit #4 írt.. :/

A személyes adataid ugyanazon a partición vannak, mint a Windows-od? Ha nem akkor egyszerűen telepítsd újra és formzád a Windows meghajtóját.

2016. aug. 9. 18:31
 8/19 A kérdező kommentje:
Van ami mashol is van...tenyleg megprobalnek barmit lehet varni kene amikor offline az emberunk es akkor?
2016. aug. 9. 18:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Egy regasm.exe nevu dolog kezd el futni amire nyomhatok nemet elindul a chat...a windows mappan belul microsoft.net es azon belul van ez az exe file
2016. aug. 9. 18:34
 10/19 anonim ***** válasza:

Ne várj... inkább húzd ki a netet!

Vagy ha laptopod van és Wi-Fi-n megy akkor (Windows 8.1 és 10) ki tudod kapcsolni a netet bejelentkezési képernyőn.

Vagy vedd ki a Wi-Fi kártyát... Amúgy nem hinném, hogy egy ember írogat neked, ez csak egy vírus, gondolom előre megírt szövegek stb... Amúgy te tudsz neki írni?

2016. aug. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!