Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki bent van a gépembe,...

Valaki bent van a gépembe, mert letelepitettem egy trojat/virust! Valaki gyors segitseg kene?

Figyelt kérdés
Minap letoltottem egy ket programot de azutan letoroltem es lomtarba helyezes utan a lomtarat is uritettem...kb 1 ora mulva bejott egy chat ablak es elkezdett irogatni egy ember hogy hi meg hello koszont eloszor azthittem valami netes szar de nem tudtam az also lecen bezarni igy megnyitottam a feladatkezelot de ott se nagyon talaltam semmit...ujrainditottam a pc-t es elindult valami alkalmazas amire nemet nyomtam es ujra bejott a chat ablak es elkezdte irogatni hogy hello again you back.... Es elkezdte iranyitani az egeremet...Valaki kerem segitsen vannak szemelyes es fontos adatok is a gepen nem szeretnem elveszteni...valaszokat elore is koszonom!!!

2016. aug. 9. 17:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Win 8.1em van, es tudok neki irni es megkerdeztem az elejen h ki vagy angolul es elkezdte h me is me es elkezdett iranyitani a kurzorommal.
2016. aug. 9. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:

Vidd el a gépedből a HDD-t (vagy SSD-t) az egyik ismerősödhöz és rakd bele a gépébe.

Majd az ő gépén hozzá tudtok férni a meghajtódon lévő adatokhoz. Ő lementi a gépére, formázza a tiedet, majd ha a gépedbe visszarakod -> újratelepíted a Windows-t.

2016. aug. 9. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme a vírusírtókkal szórakozni.

Ha az én gépemen vírus van (elég ritka) akkor újratelepítem.

Ajánlom, hogy ezek után rakj minden fontos adatod egy másik particióra, pendrive-ra vagy OneDrive-ra.

2016. aug. 9. 18:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Asztali pcn windows 8.1en ki lehet kapcsolni a netet?
2016. aug. 9. 18:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert gondolom interneten keresztul tud irogatni es akkor ha kikapcsolnam az internetet atraknek mindent a kulso merevlemezemre es csinalnek az elottem leirtakbol valamit?
2016. aug. 9. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem tudod kikapcsolni a netet?

Próbáld ezt: Húzd ki az internet kábel.

Ha van jelszó a gépeden, akkor a bejelentkezési képernyőn ki tudod kapcsolni a WiFit.

Vagy csak a router-edet kapcsold ki.

2016. aug. 9. 18:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Futtsd le ezt az online scannert:

[link]

2016. aug. 9. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:
#17: Szerintem nem tud csinálni semmit, mivel azt írta amint bekapcsolja a gépet feljön a chat és nem ő irányítja az egeret sem. Legalább is én így bírtam értelmezni amit írt.
2016. aug. 9. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha van egy másik géped akkor próbáld meg ezt (angol) [link]
2016. okt. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!