Hogyan tudom megszüntetni a magyar Wikipedia fiókom nyilvános blokkolását, vagyis a szerkesztéseim letiltását?
Amúgy itt van a napló, amiben leírják hogy miért és milyen időtartamra tiltottak ki. [link]
Melyik komoly vagy visszaeső vandál vagy?
Azt hiszem ez leszel te, ugye?
"Ha valaki még ezek után is fikázza Opál urat, az rosszabb mint a sátánfajzatok. Hiszen egy olyan embert mocskolnak be, aki az egész emberiség érdekében az egész Naprendszert személyesen (!) és nem csak távcsővel térképezte fel."
:))))))))))))))))))))
"Továbbá kérek mindenkit, hogy kerülje a becsületsértő megjegyzéseket, mert nem csak skót Laird, azaz Lord vagyok, hanem igazoltan magyar állampolgárságú, de sváb származása főnemes is. Ezért még tréfából sem engedhetem meg senkinek, hogy megalázzon, vagy kétségbe vonja a szavahihetőségemet, miként azt legutóbb tette valaki."
Kösz a szórakozást, ekkorát régen röhögtem. Nekem ennyi sületlenség összehordása csak bedrogozva menne.
Szemezgetek még párat a hülyeségekből, ugye nem baj?
"Egyébként az én nevemben hekkelőt a rendőrség beazonosította. Most már csak azt kell kivárnom, hogy a feljelentésem alapján beinduljon ellene a polgári peres eljárás és jó néhány év múlva igazságot szolgáltassanak nekem."
A "hekkelés" bűncselekmény, ami a rendőrség hatásköre kivizsgálni, nem polgári peres eljárásban zajlik. Bár nem csoda hogy még ez sem megy, láthatóan a becsületsértés fogalmával is erősen hadilábon állsz:
"becsületsértés miatt az Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosának Hivatalához fogok fordulni."
Igen, egy magánvádas polgári perrel majd pont ők fognak foglalkozni.
Halvány segéd fogalmad sincs a magyar jogrendszer működéséről. Csak vádaskodsz és fenyegetőzől, amiért kitörölték a holdkóros kretén ufómagazinos hülyeségeidet. Aztán meg neked áll feljebb, ha letiltanak. Kész, itt teljesen kiszakadtál a valóságból, kedves lordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!