Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen fényképezőgépet válasszak?

Klasszikusnarancs kérdése:

Milyen fényképezőgépet válasszak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok profi fotos , van hozza erzekem , es szeretnek venni egy fenykepezo gepet amivel focistákat tudnek fenykepezni.

Melyik gepeket ajanlantok? Lehet 50 ezer kornyeken venni ilyet hasznaltan ?

Elore is koszi

2017. nov. 19. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, az erősen két esélyes. Nem ismerem az olcsó gépeket töviről hegyire, már csak azért sem, mert rengeteg van, de itt az autofókusz gyorsasága és pontossága az, amiről beszélünk, ugyebár. Váratlan irányú mozgásoknál előre sem lehet gondolkodni és felkészülni.

Amellett én, mint vén fazon, már nem tudom elképzelni a mai ember kompakt fényképezőgépes tartását, miszerint egyik nyújtott kezében ott a gép, az erős napsütésben hunyorog, mert az LCD sosem lesz olyan fényes, és a másik nyújtott kezével az LCD-n böködi a kép egy részét, hogy: ide fókuszálj, csesszelek meg! Úgyhogy nekem emiatt is inkább egy tükörreflexes kéne, de az egy teleobjektívval együtt ebből a pénzből sajnos nem jön ki.

2017. nov. 19. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
2017. nov. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!