Milyen fajta Canon tipusu fénykepezőgépet válasszak tájképek fotózásához?
Nem a legmegfelelôbb, de nagyjából alkalmas a céljaidra és csak ezzel férsz bele a 160 ezres keretbe. Elsô obinak, tanulni mindenképp a teljesen jó, ez a zoomtartomány közel esik ahhoz, mint amit a szemeddel látsz.
A vázak, amiket felsoroltam mind belépô szintû vázak, valamelyik olcsó, valamelyik drágább, valamelyik többet, valamelyik kevesebbet tud, de mindegyik bôven alkalmas hobbifotózásra. Hogy milyen technikai adatokban különböznek, arra rá tudsz guglizni, most csak nem fogok ide bepötyögni 300 sort.:D
Én már a kérdést sem értem. Mi az, hogy milyen fajtát?
Nem ismered a gép fajtákat? Kompakt, bridge, dslr,ultrazoom,milc. Bármelyik alkalmas bármire.
A kérdés a fotó minősége. Azt pedig neked kellene tudni, hogy milyen minőséget akarsz.
Fajta: dslr, kompakt, milc, bridge, távmérős
Típus: 1200d, 100d, 80d, 5d stb.
Márka: Canon
Ha egy kicsit többet tudsz rá szánni (pl. plusz tizet),
akkor inkább vegyél egy Canon EOS 700D-t akár 18-55mm obival.
Ha nem ragaszkodsz a canon márkához, akkor nézd meg a Nikon d5300-at. igaz hogy kb 180.000-260.000 ezer Ft körül forog az ára, de éjszakai fotózáshoz baromi jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!