Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kellene ezt megoldani?

Hogyan kellene ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Az én szobámba van az internet router és a számitógépem,de viszon a szobám az emeleten van,hogyan tudnám csatlakoztatni az internetet a tv hez,kábel segitségével,(wifi az nem ér el odáig.
2017. nov. 12. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a TV-ben nincs ethernet port, akkor csak Wifivel tud működni. De az sem baj, mert venni kell egy úgynevezett wifi hozzáférési pontot (access point), amivel ki tudod terjeszteni a wifi hálózatot. Lehet egy sima routerből is wifi pontot csinálni, de árulnak is ilyen célra. Ekkor a kábelt csak a hozzáférési pontig húzod, onnan pedig már erős wifi jelet szór a közelében.
2017. nov. 12. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:

A tv-n lehet csatlakoztatni kábelen is internetet(irja is hoyg vezetékes,és van ott bemenet is a tv-n)

de könynebb lenne megoldani ezt wifivel,de nekem a router egyben a wifi is. valami olyan megoldás létezik hogy,egy másik router, ami veszi a wifit,de közbe ugyan azt szórja is ? és igy a kivánt szobában is müködne a jel

2017. nov. 12. 22:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont azt írtam le elsőre neked, ha elolvastad volna és értelmezted volna, akkor nem kérdeznél vissza.
2017. nov. 12. 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!