Ncore-on bárki küldhet meghívót? Nem csak elite rangtól lehet?
1000-pontért igényeltem meghívót egy barátomnak pedig csak mezei felhasználó vagyok, és az volt írva elite rangtól lehet meghívókat küldeni. Nem értem, akkor hogy igényelhettem én?
Most ugye van a Spooky event, és ő neki sikerült 1000 pontot összeszednie és már ő is küldhet másnak meghívót. Ez mindig így volt?
Jelenleg nincs felhasználható meghívód, azonban 1000 pontért igényelhetsz egyet.
Kérek egyet!
"akcióban?ezt hogy érted?"
Te írtad, h event van. Próbálj gondolkozni, szövegértelmezni:)
az event egy betűt nem ír arról, hogy "akció" lenne arra vonatkozva, hogy bárki tud meghívót küldeni. Csupán lehet gyűjtögetni a spooky-kat.
Ha már válaszolsz kérlek ne teljesen haszontalan dolgot írj ;)
Te most komolyan ilyen idióta vagy? Szerinted kérdezném ha úgy volna?!?!?! Egyszerű felhasználó vagyok mégis tudtam meghívót küldeni, SŐT a spooky event alatt akit meghívtam összegyűjtött ő is annyi pontot hogy meghívhasson valakit (1000 pont) Köszönöm az értelmetlen lenéző válaszokat ja meg a nagy semmit!
Látom itt nektek nem megy a szövegértés, undorító..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!