Milyen alapon dönti el a sakk.hu szervere, hogy egy adott játékos programot használ-e vagy sem?
Figyelt kérdés
A sakk.hu-n ha valaki programot használ (a legnépszerűbb a fritz vagy a rybka) akkor az illető neve mellett egy piros felkiáltójel jelenik meg, aminek a jelentése az, hogy programot használ.
Nos, mi alapján dönti el a szerver, hogy valaki programot használ? Hogyan jön rá?
2017. okt. 26. 22:25
1/9 anonim válasza:
Szerintem döntő szempont lehet, ha valaki minden egyes lépés után módszeresen átkattint egy másik ablakra, így nem a sakk.hu oldala lesz az aktív ablak. Azt is el tudom képzelni, hogy van egy adatbázisa azokról a lépésekről, amiket egy-egy szituációban, főleg a játék elején, egy program lép.
2/9 anonim válasza:
És ha nem nyitsz meg programot csak átkattintgatsz máshova akkor is ez van?
3/9 anonim válasza:
#2 és ha másik gépen használ programot? :)
Nem én írtam a sakk.hu-t, és programot sem használtam soha, csak elmélkedek. :)
4/9 anonim válasza:
Igen azt is le szerettem volna írni de azt hittem az magától értetődik :)
5/9 anonim válasza:
Nem, ha átkattintok máshova sem ír ki ilyet
6/9 anonim válasza:
Nemes egyszerüséggel ők is futtatnak ilyen programokat, ha a lépéseid nagyon megegyeznek azzal az eredménnyel miat a gép tenne, akkor valszeg az nem véletlen...
7/9 anonim válasza:
#5 nyilván nem olyankor csinálná, ha van ilyen, ha egyszer-kétszer előfordul, hanem ha a lépések 90%-ában.
De egyébként tényleg valószínűbb, hogy felülvizsgálják a legeredményesebb játékosok lépéseit.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem. És ha én egy programtól tanulok, azzal gyakorlok akkor mi van? :D Előbb utóbb hasonló lépéseket teszek, mint a program. :D
2017. okt. 27. 08:53
9/9 anonim válasza:
#8 De nem tisztán és módszeresen ugyanazokat. Egyénként meg ezen ráérsz akkor aggódni, mikor már olyan jól játszol, mint egy sakkprogram. De akkor már nem a sakk.hu-n fogod nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!