Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 10 újratelepítése...

Windows 10 újratelepítése hogy minden adat megmaradjon lehetséges?

Figyelt kérdés

youtubeon nem találtam olyan videót, de van ilyen opció a windwosban de nem merem elindítani amíg nem látok róla videót.

Nem tudok hova menteni biztonsági mentést.

2017. okt. 23. 04:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Az alaphelyzetbe állításra gondolsz.

Ha azt elindítod,az olyan,mintha újra raknád,viszont van lehetőséged arra,hogy megtartsd a beállításokat és programokat.

A fontosabb dolgokat mentsd el onedrivera,asszem 5 giga helyet biztosít.

2017. okt. 23. 07:47
 2/4 AntZ ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=B99ajMG5aRA&ab_channel=oprend

Neked a fájlok megtartását kell választanod.

2017. okt. 23. 10:36
 3/4 A kérdező kommentje:

ezt a videót megnéztem már korábban de mint írtam nincs benne a fájlok megtartása ez egy full reset, és gondoltam biztosra mennék, mert nem tudok kockáztatni. Onedrive-ot letiltottam, 5GB amúgy is édes kevés lenne.

tudom mit kell választani, de nem tudom a kimenetelét és nekem nem tippelgetni kellene, hanem 100% tuti biztos

2017. okt. 24. 06:58
 4/4 AntZ ***** válasza:
Egyáltalán nem 100%, hogy a nem mentett dolgaid meg is maradnak, mégha úgy jársz is el, mint ahogy írtam. Elég egy áramkimaradás, oszt jóccakát a dolgaidnak. Szóval biztonsági mentés nélkül neki se állj semminek.
2017. okt. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!