Halott laptopon levo firefox konyvjelzoket importalni lehetseges valahogy?
sziasztok, ez a problema adodott, meghalt a regi laptopom, vettem egy ujat es ha lehetseges importalnek minden firefox adatot, mindehol annyi mindent irnak, de nem tudok kiigazodni kozottuk, egy fekete feher valaszra lenne szuksegem :D szamitastechnikai analfabeta vagyok :D
koszi elore is
Van mód arra, hogy a Firefox adataidat megnyitás nélkül le tudd menteni:
Itt a "Finding your profile without opening Firefox" alcím alatt elmagyarázza hogyan keresd meg ezeket.
Későbbiekben fel tudod használni őket, arra még nem tudok pontos választ adni hogyan, de szerintem elég behúzni a fájlokat az új profilodba, vagy Firefoxon belül van egy opció rá. De előtte juss el idáig. :) Remélem segítettem.
Ja igen, nem figyeltem, nem adtam pontos választ. Neked az Appdata mappa kell a régi HHD-ről.
Annyit kell tenned, hogy a régi HDD C partíciójában kikeresed ezt a helyet:
C:\Users\[USERNAME]\AppData\Roaming
[USERNAME] helyére a saját fiókod neve
Rejtett fájl, tehát érdemes használni valamilyen fájlkezelőt (TotalCommander), vagy beállítani a windows intézőben, hogy rejtett fájlokat is jelenítsen meg.
uh de amit kiszereltem azon csak a D particio van, kette volt valasztva. vegulis kepek, zenek minden fontos megvan.
a c n voltak az ilyen appdata user meg a sok dolog amikhez "en nem nyulhatok" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!