Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom importálni a...

Miért nem tudom importálni a régi gmail leveleimet?

Figyelt kérdés
Új email címet hoztam létre, és szeretném ha a régi email címeim levelei megjelenjenek, illetve hogy ebben a fiókban is lássam őket. Azt meg tudtam csinálni, hogy ezentúl a levelek ebbe a fiókba érkezzenek, azonban azt nem tudom megoldani hogy a korábbi leveleimet meg lehessen nézni ebben a fiókban. A súgó azt írta, hogy a saját tulajdonú POP3-fiók felvételével lehet ezt megcsinálni, de ott, ahol meg kell adni a jelszót, azt írja hogy a szerver visszautasította a POP3 alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz. Eddig mindent amit írt a súgó megcsináltam, mindent engedélyeztem és bekapcsoltam az új, illetve a régi fiókoknál és de mégsem működik.
2015. júl. 17. 16:19
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Gondolom már megoldódott azóta a probléma, ha neked sikerült, kérlek írd be. Nekem a gmail-en belül sehogy sem.

Ami megoldotta a problémámat, az a gmvault nevű pici egyszerű program. Gyakorlatilag 2 paranccsal el lehet végezni az egészet. Először a gmvault sync email.cím@gmail.com (nyilván az email.cím-et a valódira át kell írni). Ezzel lehozza a leveleidet a számítógépre. Na ezzel már csináltál egy biztonsági mentést a hdd-re; de, hogy az eredeti célod elérd, beírod, hogy gmvault restore újemail.cím@gmail.com (nyilván itt is átírod a megfelelőre a címet). Ezzel az összes leveledet felrakja oda is, és lesz egy online archívumod.

2019. febr. 1. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!