Mit gondoltok a TheVR jelenlegi munkásságáról?
Nekem még a több órás stream-es videóikkal nincs is bajom, van elég időm minden nap, hogy megnézzek 1-2 órát belőle, ha izgalmas játék, akkor élvezem is minden percét. Inkább az a zavaró az utóbbi időben, hogy ha játszanak az adott játékkal, valahogy olyan felszínesen vannak ott. Inkább üvöltözve, káromkodva kérdezgetik önmaguktól, hogy merre a tökükbe kell menni, most mit kell csinálni. Miközben én, aki nem túl sok játékkal játszott az életében, egyből látja, hogy pl. mutatja a térképen egy jelben, leírta a képernyő egyik oldalára az aktuális teendőket, mutatja egy nyíllal a karakter ajánlott haladási irányát, stb. Ezt talán azzal is magyarázom, hogy nagyon a pénzgyűjtésen vannak ezerrel, mindig meg kell állni egy-egy dollárt küldő idióta ember sablonkérdését, vicceit, "kösz a csírt XY", kiszakadnak a játékból és ahogy írtam, emiatt nem tudják azt sem, hogy merre kellene menniük. Persze nem sajnálom tőlük a pénzt, nem a hatodik Audit veszik meg belőle, hanem a munkájuk eszközeit fejlesztik, hogy jobb élménye legyen a nézőknek, de ez már kicsit sok. No meg amikor azzal az Azmo-val is tolják, na az a gané csúcsa. Az az ember kitölti a csendet a poénosnak gondolt beszólásaival, dalrészletek beéneklésével, amit odaillőnek gondolt, izzadtságszerűen próbál jópofizni Pistiékkel, mintha érettségin ülne a tanárral szemben. Be nem áll a szája, semmi értelmest nem hallottam még tőle.
Azért nézem még a srácokat, mert tényleg jó játékokkal játszanak, a történetük, a játékmenetük nagyon leköt, viszont személy szerint nem szeretek játszani, inkább másokat nézni, gameplay-eket. Még nem tudom, meddig tudom ezt a sok hülyeséget elviselni, rezeg a léc, majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!