Mit gondoltok a TheVR jelenlegi munkásságáról?
Nagyra ertekelem, hogy folyamatosan tesznek a communityert, versenyekkel, szervezessel.
Streameket nem nezek, videoikbol csak 1-2-t ami tema alapjan megfog.
A Rage Game -eik ütősek, azokon jót szórakoztam. A többi tényleg kicsit lapos, főleg ha egyedül játszanak. A játék történetét viszont jól elmagyarázzák közbe.
A másik csatornájukat a TheVR Tech -et, viszont egyáltalán nem bírom. Túlságosan elfogultak (pl. ez a nagy Intel/Nivida hype -olás is durva). Full beképzeltek benne. Mintha mindenki fél milláért venne mondjuk monitort vagy mobil telefont.
Az üvöltözés és a káromkodás kifejezetten irritál, ami azért is kiábrándító, mert többször is beszéltem velük élőben, és egyáltalán nem ilyenek- csak hát a kiskölyköknek ez jön be, ezt kell nyomatni. Janin látszik is, hogy nem megy neki a káromkodás, csak szenved vele.
Mára a TheVR egy elképesztő pénztermelő géppé változott, de sokakkal ellentétben, én nem sajnálom tőlük. Napi 10-12 órányi melójuk van ebben a bizniszben, érthető, hogy igyekeznek belőle a legtöbbet kisajtolni.
#9: Egyre kevesebben vagyunk ilyenek. Az öcsém a múltkor megkérdezte a fiát, hogy mi a francért sírta ki a 300 ezres PC-t meg a játékokat, ha nem is játszik rajta, csak a Twitchen meg a Youtube-on bámulja a játék streameket?
"Azért szoktam rajta játszani is!"
"Tényleg?"
Az öcsém odaült, megnézte az utódja Steam könyvtárát, és kiderült, hogy a gyerek négy hete el sem indított egyetlen játékot sem. De a PUBG-t meg kellett venni, mert a pábdzsí a menő, és mindenki azt nyomja a twiccsen.
Senki se mondja nekem, hogy ez normális. Nemsokára már csak a streamereknek készülnek a játékok, a "gamerek" meg bámulják a közvetítést, és dobálják be a pénzt, hogy játssz tovább, Pisti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!