Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Tiësto...

Mi a véleményetek Tiësto jelenlegi munkásságáról?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik már a kétezres évek elején is ismerték és szerették. Én nagyon nem örülök ennek a stílusváltásnak. Hiányoznak a nagy trance himnuszok. Sajnos ma már másra van igény...

2017. jan. 4. 20:41
 1/4 anonim válasza:
95%
A régebbi zenéiből nap mint nap szívesen hallgatok akár 1-2 órás összállításokat is. Na de a mai "zenéi"? Azok már csak egynyári slágerek, arról szólnak ezek a történetek, hogy mai zenei "tehetségeket" karol fel Tiesto, készítenek egy közös "zenét", Amit egy pár hónapon át agyzsibbadásig játszik minden rádió, akármennyire is hallgathatatlan. Ott van például a Chemicals című remekmű, aminek a szövege valahogy így szólna magyarra fordítva: Mi-mi-mi vagyunk a vegyszerek-rek-rek-rek...Persze, tudom, tudom...egy zenét, főleg nem egy külföldi számot nem a szövegéért, hanem a dallamáért szoktunk szeretni. Nos, az előbb említett chemicals című szám esetében az is egy nagy nulla. Koncepció nélküli, ahogy esik úgy puffan jellegű töcögés, ami nem hogy unalmas, vagy semmilyen, hanem egyenesen irritáló. És hogy ezt a rádiók miért játsszák?
2017. jan. 4. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szívemből szóltál. Ennél jobban nem is lehetne jellemezni azt a fostengert, ami mostanság elárasztotta a zeneipart...
2017. jan. 4. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyolytába néztem 2003-2004 in concert utána volt a 2008 coppenhagen utána már nem votl annyira jó de a 2012-13-14 nagyon tetszik utána már nem nagyon. Egyébként a sok kiadó miatt van! Spinnnin stílust váltott h szélesebb nézőikörbe érjen be a muzsika és alkalmazkodni kell, Nevetséges ami a spinnin feltölt mostanába zenéket. Nézd a Stadiumx kihozta so much love EGY FOS. pedig imádtam amit ezelőtt látrehoztak
2017. jan. 17. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Köze nincs a 2000-2008 közötti zenei korszaknak ahhoz amit ma játszanak. Nem csak Tiesto, sok másnál is ugyanúgy van, én pl. house zenéket szoktam hallgatni ott ugyanúgy tetten érhető. Nagyon sok helyen tapasztalom, az enyhe dubstep szerűséget, affelé húzást. Egyszerűen ma az a divat, azt csinálják.
2017. okt. 27. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!