Tiltották YouTube csatornám. Miért?
Figyelt kérdés
Rajzfilmből válogattam ki legjobb jeleneteket, amit egy ideig csináltam. Nem jelezte a YouTube, hogy szerzői jogos lenne a videó, hanem tiltotta. Miért tilthatta?2017. okt. 8. 23:38
1/8 anonim válasza:
"Rajzfilmből válogattam ki legjobb jeleneteket"
2/8 A kérdező kommentje:
Más is ezt csinálja már több éve mégse tiltják
2017. okt. 9. 00:18
3/8 Argloss válasza:
Attól még, hogy nem mindenkit kapnak el vele nem azt jelenti, hogy szabad ilyesmit csinálni.
Gyorshajtással, lopással, de még gyilkossággal se bukik le mindenki.
4/8 anonim válasza:
Örülj hogy csak letiltották.
Egy szerzői jog alatt álló mű, részleges felhasználása is büntetendő.
Ha nem lennének napi 1000 ilyen, és lenne ügyvéd kapacitásuk, milliós pert is kaphatnál.
5/8 anonim válasza:
Most nincs nálam a kristálygömböm, így nem látom az üzenetet, amit tőlük kaptál.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Ezt az uzenetett kaptam: Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy a közösségi irányelvek ismételt vagy súlyos megsértése miatt az “xy” YouTube-fiókját felfüggesztettük.
A felülvizsgálat után meghatároztuk, hogy a fiókjában végzett tevékenység megsértette közösségünket
2017. okt. 9. 10:48
7/8 anonim válasza:
Akkor a háború és béke hosszával vetekedő felhasználási feltételek egyik pontját megsértetted...
8/8 A kérdező kommentje:
Na de melyiket? Nem is csinaltam semmi olyat:D
2017. okt. 9. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!