Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Seed szerverrel hogy lehet...

Seed szerverrel hogy lehet feltölteni valamit? Lent!

Figyelt kérdés

Szeretnék feltölteni seed szerverrel, neten ilyen webui torrent kliensem van, és ftp hozzáférés, amit totalcommanderrel használok.

Hogy tudom azt megcsinálni, hogy amit letöltök a szerverre egy torrent oldalról, az rátöltöm egy másik torrent oldalra?

Itthon a gépemről nem töltök fel semmit, mert szar netem van, ezért érdekel ez a megoldás!

Segitsen valaki, és magyarázza el hogy hogy tudom ezt megcsinálni.

Köszönöm!

2010. máj. 25. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
nem tudom torrent feltöltéssel hogy állsz,mennyire vágod, de szeróval is ugyan az a menetel csak annyi: bemész a könyvtáradba,ott a kiválasztott anyag mellett kell egy olyannak lennie hogy "make torrent", az magyarán a torrent készítés menü, ott beiriod a tracker url-t az URL részbe, majd created torrent vagy valami ilyesmi,majd elkészíti.utána letöltöd a torrent fájlt,amit majd felraksz az oldalra,esetleg az nfo-t is letöltöd a gépedre, ezeket feltöltöd az oldalra,ugye a megfelelő leírással, majd letöltöd az oldalról is a torrent fájlt,amit feltöltöttél, és azt a fájlt rakod be a szeróba,leellenőrzi majd seedbe áll.
2010. máj. 25. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Ilyen a webuim: [link]

Csak tallózni tudok, amit felrakok, meg a beállítások, nincs itt olyan mint a rendes utorrentnél hogy "torrent készítése", de ha van akkor hogyan tudom tallózni a seedserver winyójáról a fájlt hogy abból készítsen torrent fájlt, hogy ha csak totalcommanderrel tudok belépni az ftp-be?

Nem értem, mert többen is töltenek fel cuccot seedszerverrel, ők is valahogy megcsinálják.

2010. máj. 26. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!