Miért tiltott le a facebook, ha nem csináltam semmit?
Figyelt kérdés
Csinálom a dolgomat nem is facebookozom wgyszercsak látom hogy valaki írt hogy letiltott a facebook aztán kijelentkezett mindenhonnan. Amiket megosztottam: Tegnap viberen küldött a haverom egy yt-os videót amiben egy kannibalizmusról szoló történetet mesélnek el hogy ez ez meg mi. Ezt hogy gépen megnézhessem átküldtem fb-ra tegnap este. Ma csak haveroknak küldtem egy képet a PUBG új pályájáról amit fb-on találtam egy csoportban ezenkivül csak az egyik ismerösöm küldött egy bikinis csajt semmi más. Ezelött voltam letiltva a nyár elején és akkorse volt semmi olyan ami okot adott volna erre. Akkor mégis most mi történhetett? Miért csinálja ezt? Mivan? Ezt az eenérvet vagy mit már wlküldtem csak a válaszra várok.2017. aug. 25. 17:04
21/22 A kérdező kommentje:
Szia! Szerintem nagyon kevés az esély rá. Én azt mondanám, hogy csinálj újjat vagy várj még és hétha, de inkább az elöbbi. Szerintem nem is annyira foglalkoznak ilyen esetekben az átlag felhasználokkal, ha meg olyat csináltál amiért letilt akkor meg pláne nem adják vissza mégha sok esetben indokolatlan is.
2021. febr. 25. 19:53
22/22 anonim válasza:
Letiltott engem is, de én még az adatlapot sem tudtam beküldeni (nem engedi)
Amúgy csak vásároltam.
Írásom nem is volt tulajdonképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!