Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csinaltam egy facebook oldalt,...

Csinaltam egy facebook oldalt, de uzeneteteket nemtudok fogadni, nincs az oldalamon uzenetkuldesi lehetoseg, illetve ertekelest sem tudok irni. Miert van ez? Kommentelni tudok.

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 10:12
 1/2 anonim válasza:
A facebook felhasználók részére a közösségi oldal, egy ingyenes lehetőség. Olykor belassul, nem működik, stb. Nem kell parázni azonnal, ha a chat nem működik. Lépj ki, lépj be újra, ha a hiba még mindig fennáll, később nézz be. Vannak időszakok, mikor nagyon terhelődik, olykor karbantartást is végeznek.
2017. febr. 8. 15:12
 2/2 A kérdező kommentje:
nem a chat nem mukodik, hanem ha felmesz a fejlecemre az hogy uzenetkuldesi lehetoseg az a resz szurke es nem lehet nekem uzenetetkuldeni. ertekelni se tudok pl ettermeket. miert?
2017. febr. 9. 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!