Próbáld meg inkognitó módban, ami így nem kötődik bejelentkezett fiókhoz.
Reklámblokkolót is tudnátok használni, egészen más lesz a böngészési élmény, ha nincs telehányva az összes oldal velük. A böngészőbe kell telepíteni egy kiegészítőt hozzá (ublock origin - Chrome már nem támogatja, így böngészőt is érdemes váltani), és külön beállítás nélkül automatikusan elkezdi a reklámok elrejtését.
ma 10:36
3/12 anonim válasza:
Az ilyesmi nem "fiokhoz" tartozik. Ha ahhoz tartozna nem jelenne meg mas felhasznalok gepein. Eppen ezert inkognito meg egyebek nem mukodnek. Reklamblokkolok se hasznalnak, mivel azt a masik gepeken kene futtatni es mire a reklam is megerkezik, addigra mar regen fel van sorolva az IP cim valami adatbazisban. Itt az lenne a lebyeg hogy a kerdezo gepe ugy latszodjon mintha nem otthonrol csatlakozna a netre. VPN.
ma 11:20
4/12 anonim válasza:
Ennek semmi köze a Wi-Fi-hez, véletlen is lehet, de ha nem, akkor valószínűleg a másik gépen is be vagy jelentkezve. Az adott böngésző weboldalán meg tudod nézni, hol vagy bejelentkezve. Firefox esetén pl. itt: [link]
ma 11:34
5/12 anonim válasza:
4 Lel, egyaltalan nem vagyunk semmifele fiokban bejelentkezve a gepeinken, megis megkap a felesegem egy rakas hulye reklamot ami ram vonatkozna. Nem is kell mondanom hogy mit rendeltem, mert mar azzal jon hogy latom funyirot akarsz venni. De biztos veletlen.
ma 11:53
6/12 anonim válasza:
#5 Mást pedig nehezen tudok elképzelni, van ötleted?
ma 12:00
7/12 anonim válasza:
3-ban irtam. Nem minden reklam mukodik IP alapjan, nyilvan, de ha ezt tapasztalja amit leirt, akkor azt kell biztositani hogy ne legyen kozos az IP cimuk.
ma 12:03
8/12 A kérdező kommentje:
Nem fiók alapján működik és nem használ az inkognitó mód. Tudta a telefont is, amit vettem és az árát is, mert azt dobáltam fel. Most tudja matracokat néztem.
Csak tudjátok mondjuk meg szoktam nézni olyat is, amit nem akarok megvenni, erre anyám azt látja napokig…
A reklám blokkolót meg anyám gépére kellene rátenni.
A wifinél egy az IP cím, ennyire egyszerű. Ezért volt jó a saját mobilnet, csak hát drága, meg itthonra minek alapon.
ma 12:33
9/12 A kérdező kommentje:
De közös lesz az IP címünk, mert a wifi egy. Nem vagyunk semmilyen fiókban bejelentkezve. De így tudja mit kerestem, mert akkor például fürdőruhákat kap napokig…
ma 12:34
10/12 anonim válasza:
Ezert javaslat a VPN. Ugyanazon a wifin mesz ki otthonrol, de a VPN miatt minden kulso szolgaltataas, weboldal azt latja, hogy valami ismeretlen, az otthonitol kulonbozo IP-rol erkezik a forgalom, tehat nem tudjak betalalni az otthoni IP-t a reklamokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!