Kitiltottak egy oldalról, konkrétan egy társkereső site, hogy tudnám elérni, hogy újra tudjak regisztrálni és használni az appot?
Facebook és insta is már úgy csinálja a tiltást, hogy "jövőbeni profilokra" is kiterjed. Itt is próbáltam regelni, de nagyon hamar kitiltották az újabb profilokat is. Pedig próbáltam másik internet kapcsolattal másik sim kártyával, próbáltam Cloudflare -el, mindig kibukik. Nem értem, mit tiltanak ki valójában, nem csak IP címet ezek szerint - van valami egyedi azonosítója a telefonnak, amit ki tudnak tiltani?
Akkor lehet, hogy csak egy másik telefonrol másik IP cimrol tudnék felmenni újra?
Előre is köszönöm szépen ✅
Próbáljam még meg NordVPN -el, de ha akkor is ugyanez lesz?
Meg azért fizetni is kell, potyára meg nem szeretnék.
nem tudok segíteni, bocsi. de két dolog nagyon érdekel:
1, mivel tiltattad ki magad?
2,mi olyan fontos, hogy ennyire visszaakarj mászni?

Nagyon szépen köszönöm!!
Szóval ahogy gondoltam, a telefon készüléket is vhogy ki tudják tiltani. Csak azt nem értem, ha pl én eladom valakinek használtan x ido után a telot, megveszi és O sem fogja tudni használni azt a társkeresőt, ha akarná:) ez komoly azért, de nyilván ez már legyen annak a gondja.
Tehát új telo és mindenbol ujat. Hát tényleg nagyon szépen és hálásan köszönöm a segítséget!!

"Azt nem arulod el, miért tiktottak? Olyan kíváncsiak vagyunk"
Ezeket mindig ugyanazért tiltják aztán mindig ugyanúgy vergődnek vissza, hogy újra kitiltassák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!