Miért tiltott le a facebook, ha nem csináltam semmit?
1/22 szabooK válasza:
Pont ma tiltott le engem is a facebook a semmiért... ilyen indokkal:
Your account was disabled because we determined that you are ineligible to use Facebook. For more information about our policies, please review the Facebook Terms. If you think your account was disabled by mistake, please contact us.
2017. aug. 25. 19:52
2/22 A kérdező kommentje:
Na erröl beszélek és aki azt mondja, hogy azért mert olyat csináltál: NEM!!! A facebook tényleg a semmiért tiltja le az embereket.
Sokmindenért letilthatnak, nem feltétlenül valamiért, amit most csináltál. Hallottam már arról, hogy gyakran kivizsgálás nélkül tiltanak fiókokat, ha azokat többen jelentik, akár jogosan, akár nem. Még valami amire egy ideje harapni szoktak az, ha anonim fiókot futtatsz (értsd: kamu néven, kamu adatokkal, stb). Bár ezért valszeg nem tiltanának azonnal, hanem először megkeresnének, hogy légy oly szíves valid adatokat megadni.
2017. aug. 25. 22:31
4/22 A kérdező kommentje:
De amikor ok nélküli tiltásnál felülvizsgálqst kértem elküldtem a személyimet képben jó igaz azon 14 vagyok a képen, de eztis azért hogy lássák hogy igazi, helyeket annyira nem adtam meg mármint ilyen adatokat megosztani meg nem nagyon szoktam vagy hasonló szóval nem értem, de jelenteni tuti nem jelentett senki.
5/22 szabooK válasza:
Én is beküldtem a személyimet ma. Még mindig nem kaptam rá semmi választ... Te már kaptál esetleg valami választ a facebooktól?
2017. aug. 25. 23:56
6/22 A kérdező kommentje:
Igen kaptam, de nem kaptam vissza a fiókot és arra hovatkoznak hogy biztonsági okokból nem mondják meg a pontos tiltás okét, szörnyű egyszerűen. Kíváncsi lennék hogy vizsgálják, de ha a sajáz fiókuk lenne tuti nem tiltanák le azért amiért mást.
7/22 A kérdező kommentje:
De megprobálom többször, hátha, viszont mutatja, hogy hányadik eset, szerintem egyik se kapta vissza eddig a fiókját.
8/22 szabooK válasza:
Én még mindig nem kaptam választ....
De viszont azt nem értem, hogy aki kéretlen tartalmat tesz fel azt nem tiltja a facebook, de aki rendesen használja, semmit nem csinál az bezzeg letiltja.. 2. fiókom volt. Tavaly ugyan ekkor tiltották le a több éves facebookom.
2017. aug. 26. 10:44
9/22 A kérdező kommentje:
Osztálycsoportban benne voltam, ne tudd meg oda miket raktak és mégse tiltotta le senki, pedig ott tényleg olyanok voltak
10/22 anonim válasza:
detto... tegnap este porgetem a hirfolyamot, tiltott (gondolom orokre mert nemmirja hogy meddig)
nem csinaltam semmi rosszat, mivel 1,5 eve egyszer mar tiltottak, es ezert nagyon vigyaztam... bekuldtem
a szemelyim kivancsi vagyok lesz e valami..
2017. aug. 26. 17:40
Kapcsolódó kérdések: