Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Túl magas a pingem. Egyszerűen...

Túl magas a pingem. Egyszerűen nem tudom mi a baja már. Mi tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött, hogy az internetem megbolondult. Néha 300-as pingem van de olykor rendesen 50-60. Most amikor ezt írom jelenleg 330 és nem tudom mi a baj. Futtattam vírusirtást, a szolgáltatót is felhívtam, ma cserélték ki a modemem. Elvileg a jellel nincs semmi gond. Wifire is gyanakodtam, de megnéztem wifi nélkül is, ugyanolyan rossz. Egyszerűen már mindent megpróbáltam. A szerelők azt mondták ha az új modemmel is rossz akkor a wifi a gond, de nem értem ha wifi nélkül már próbáltam és úgy se jó, akkor miért lenne a wifi a gond, ha semmi nem köti már a géphez, mert kilőttem? Valaki segítene, hogy most mi van? Már komolyan nem értem, és eléggé feltud ár b***ni ez.

2017. aug. 24. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden felesleges programot kapcsolj ki mikor játszol.Pl. Torrent (Ez nagyon felviszi a pinget), meg ami használja a netet, és játszás közbe nemkell
2017. aug. 24. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Teamspeak van csak bekapcsolva semmi más nem. De az a fura, hogy régebben pontosabban 2 hete, ha neteztem vagy ha töltöttem és játszottam alatta, meg se éreztem a játékon hogy nagy a pingem. De most valami nagyon kaki.
2017. aug. 24. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Szóval tényleg, igazából mindent megpróbáltam. Spyware ellen is tettem fel programot. Cfosspeedet is feltettem az se segített. Újrakonfigoltam a wifit az se. Nem tudom mi van itt.
2017. aug. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!