Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen játékra lenne igény...

ARCHERY710 kérdése:

Milyen játékra lenne igény egy Gameplay csatornán?

Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek ki mit nézne egy Gameplay csatornán! Itt a link segítsetek légyszíves iratkozzatok fel: [link] Köszönöm

2017. aug. 23. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt figyelitek, hogy az a komment, hogy jó lett rögzített bejegyzés lett?
2017. aug. 23. 20:00
 12/19 A kérdező kommentje:

Valamit tisztázzunk:

1 Nem a pénzért csinálom a youtube-ot mert már voltam pályaválasztáson ( szakács) szóval dolgozok majd ennyi

2017. aug. 23. 20:29
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Na ja, 50 megtekintésre nem fizet a Youtube :) maradj a fazéknál
2017. aug. 23. 20:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Látszik milyen értelmesek vagytok ha már valami nem tetszik akkor rögtön Jajj dislikeoljuk a videót hátha sír rajta! Pont nem érdekel!
2017. aug. 23. 20:48
 15/19 anonim válasza:

Nekem semmilyen gameplay videóra nincs igényem. Bizonyos játékok felhasználói töltenek fel elég gameplay videót, amiknek a többsége jó hasszú és az nézi meg, az nézi vissza, aki elég hülye hozzá, a klasszikus YouTube tartalmak előállításáról pedig mindegyikük megfeledkezett, ami viszont nekem hiányzik.

A focit szerintem felejtsd el. Volt olyan időszak, amikor apám mindig azután aludt el, hogy átkapcsol a focira. Általában elég távolról és nem túl jó szögből veszi az élő foci meccset a kamera, a 53&&f3j3k kergetik a labdát és jobb helyeken, próbálnak szervezettnek is tűnni. Ugyanezt egy szoftverként megírt, játékprogramként tálalni, amit valaki más játszik, az még unalmasabb tud lenni.

A Fifa nagyobb lehúzás lesz mint a CoD, ha esetleg most még nem lenne az.

Aki tud elég hatékonyan eladható dolgokról gondolkodni, azt hagyd hogy tegye azt és rávegyen embereket a munka elvégzésére.

Aki csak ezt hiszi magáról, azt jobb, legalább egy kicsit elnyomni, azt ajánlani neki hogy igyon mondjuk valami jó piát és dolgozzon. Akikre az előző kettő nem jellemző, azoknak simán a józan munkavégzést ajánlani, az 05t0ß@'k@t pedig legalul tartani érdemes.

2017. aug. 23. 21:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Pedig most azt csinálod... Sírsz, hogy miért dislike-olunk. A dislike pont azért van hogyha nem tetszik, akkor arra kattintunk. Ez van... Felvállaltad a nyilvánosság előtt a csatornádat, az "alkotásodat". Viseld a következményeit.
2017. aug. 23. 22:44
 17/19 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember azért néz gameplay-t mert szórakoztatónak találják azt az embert, aki játssza - a reakcióit, kommentjeit, sztorizásait, stb.

Lakossági dubsteppel (tudom, belekötsz hogy a tieden nem az van, de akkor is, ez egy példa) telekúrt 480p-s sima gameplay-t manapság senki sem néz!

Kamera, mikrofon, és egy egyedi, szórakoztató személyiség manapság minimum, ez alatt ne is próbálkozz.

Én a helyedben főzős videókat csinálnék amúgy.

2017. aug. 23. 23:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Jajj már. Olyan izék vagytok.!!

Hagyjátok érvényesülni szegénykét.

A Vuk meséből jut eszembe ilyenkor az öreg róka szavai. :

"Nem buta ő, csak még keveset tud" :)

Bezony.

2017. aug. 24. 05:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó reggelt !
2017. aug. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!