A magyarokat miért zavarja ha egyesek pénzt keresnek videózással?
Mi az, hogy "A magyarokat" zavarja ez meg az?
Én magyar vagyok és pont nem érdekel, hogy ki mivel keresi a kenyerét.
Ja kerdezo, mi az hogy a magyarokat?
Te talan nem az vagy? Mi a bubanatnez az allando magyarozas, szokjunk mar le rola es mondjuk hogy "egyeseket" vagy hogy nehany embert.
Ezt a "magyarozást" általában azok csinálják, akiknek főleg csak magyar ismerőseik vannak és a külföldieket valami szeretetteljes, türelmes csodalénynek képzelik el.
Elárulom neked kérdező, hogy köcsög embereket bármelyik nemzetben találsz.
Amúgy egyeseket valószínűleg azért zavar, mert vannak olyan videósok, akik szinte 0 munkával, játszással, ökörködéssel, clickbait-ekkel keresnek többet, mint egy kétkezi melós.
Irigyek! De itt tényleg ne magyarozz mert nem mindenki egyforma. Mint akik ide írtak azokat nem nagyon érdekli, láthatod.
De általában azt zavarja, aki irigy mert te ezzel megtudod keresi.
Apukám kint dolgozott külföldön elég jól keresett és mostmar itthon is megkapja azt mint kint, és hát a szomszédok is irigyek eléggé, és most hogy én is elkoltoztem így megjobban azokat, ezert van egy két megnyilvánulások. De azért eléggé erdeklodoek.
Ne foglalkozz az ilyenekkel, csak irigyek mert nekik nem jött össze, vagy mert nem tudnak csinálni. De itt tényleg ne magyarozz!!!! Mert pl engem se zavar hogy videoztok, mint ahogy sok más embert sem.
Nyomasd tovább, keress sok pénzt, hadd legyenek irigyek, így fogod tudni hogy valamit elég jól csinalsz!!
Mert a sok szakmunkásképzőből szabadult gyerek/felnőtt nem képes elfogadni hogy a kétkezű izzasztó munkán kívül mással is lehet pénzt keresni, sőt még többet is mint ők :DDDD
De ez csak a lemaradott országokban van kb, mint itt nálunk Magyarországon is. De felhozhatnám Ukrajnát,Oroszországot,Romániát,Szerbiát ahol kb semmibe nézik a videózást vagy csak nagyon kevés cég segít nekik a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!