ARCHERY710 kérdése:
Milyen játékra lenne igény egy Gameplay csatornán?
Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek ki mit nézne egy Gameplay csatornán! Itt a link segítsetek légyszíves iratkozzatok fel: [link] Köszönöm2017. aug. 23. 19:11
1/19 anonim válasza:
Nem kaptál elég választ? Úgy látszik nem igazán érdekel mit írnak, akkor minek kérdezel?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
2/19 anonim válasza:
Ilyen nincs még egy. Fantasztikus. Ezt mind egyedül találtad ki ? Hát te egy lángelme vagy. Téged mutogatni kéne.
Nagyon szuper amit csinálsz. Egyedi, és megismételhetetlen.
Ment a sub.
(Te lettél a példaképem)
Hát ma éjjel már biztos nem alszom. Alig várom a kövi vidit. Hajrá !!
3/19 anonim válasza:
Most pedig magyarázd el... Mégis miért lenne jó nekem azt nézni hogy xy-al játszol és zene van alávágva? A többi hasonló gameplay csatorna is szar, de ők legalább a személyiségüket beletették. Te mit tettél bele? A noncopyright-os zenéket?
4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon parasztok az emberek rájöttem de ezért kösz
2017. aug. 23. 19:47
5/19 anonim válasza:
De jöttél házhoz a lófa szért amikor egyszer már elmondták hogy szar amit csinálsz, de te még egyszer felteszed a kérdést és itt reklámozod magad.
Nyilván az emberek parasztok, mert ha 10 elmondja hogy szar, akkor az mind hazudik mert szerinted ez így jó.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy nektek volt e már olyan hogy valamit nagyon akartatok és mindenki leoltott? Tudom ti tökéletesek vagytok! Én azt akiben látok ambíciót és nem sikeres azt biztatom és segítem! Ha mással nem akkor egy roh@dt gomb megnyomásával! De nem kell!
2017. aug. 23. 19:55
7/19 anonim válasza:
Biztos valami 9-11 éves kiskölyökről van szó, aki arra számított, hogy agyon fogjuk sztárolni, amiért megtalálta a kereső mező melletti felfelé mutató nyilat.
8/19 anonim válasza:
A Youtube nem gyerekeknek való, akármennyi is akarják mert menő utánozni a befutott fiatalokat (érts, 18-30 évesek, nem szaros 12-14) akik dolgozni nem mennek el de a netes baromkodásból dől nekik a lé.
9/19 anonim válasza:
Tehát, ha a fejedbe veszed, hogy ezentúl sz@rt eszel. Akkor aki elmondja a véleményét, hogy ne tedd, mert hülyeség az mind hülye. ellenben, ha lájkolják az ötleted, akkor kétpofára zabálod. Grat!
10/19 anonim válasza:
Én tudod miért nem megyek el egy rakéta gyárba dolgozni? Azért mert valószínűleg első nap felrobbantanám az egész üzemet... Na ha te nem értesz a videózáshoz ne videózz, mert te már felrobbantottad ezt a bizonyos üzemet csak a különbség, hogyha én még olyan hülye is vagyok, hogy felrobbantom ott hagyom a pic$ába, de te még jól meg is locsolod benzinnel utána kezded elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!