Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mást is letiltottak a napokban...

Mást is letiltottak a napokban Facebookon, mert nem a valós nevét használta?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szabályzat szerint nem megengedett, de évekig nem volt probléma, most meg két egymást követő napon törölték az enyémet és egy ismerősömét is. Nem tudom, hogy valaki bejelentett minket vagy elkezdték szigorúbban ellenőrizni....

2017. aug. 16. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, bármelyik lehetséges.
2017. aug. 16. 22:36
 2/5 anonim válasza:
Én az elmebeteg exem miatt használtam álnevet. Hónapokig működött, majd egyszercsak értesítettek, hogy vagy igazolom magam, vagy törölnek. Töröltek. De kb.1évvel ezelőtt
2017. aug. 16. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát nekem lehetőségem se volt semmire, egyszerűen nem engedett vissza.

Oké, hogy van szabályzat meg minden, de legalább adtak volna lehetőséget, hogy beírjam az igazi nevemet és feltöltsek egy okmányt...

Na de mindegy...

2017. aug. 16. 22:53
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet most a Facebook háza táján, én bő 3 év után töröltem a régi fiókomat, amit inkább játékra használtam, utóbbi időben már arra sem. Pár hete, alig egy hónapja csináltam egy újat, valós névvel, valós e-mail címmel.. Akkor előjött, hogy erősítsem meg telefonszámmal, csak akkor tudok belépni. Beírtam a sajátot, arra az jött elő, hogy használom másik fióknál (100 hogy nem). Mindegy, nagy nehezen bejutottam, erre meg 2 naponta kidob, hogy 'Gyanús tevékenységet észleltünk a fiókodnál, ezért kijelentkeztetünk, fényképpel azonosítsd magad' vagy ilyesmi szöveg jött elő..
2017. aug. 18. 13:20
 5/5 anonim válasza:
100% hogy a nev miatt tiltott titeket? mert engem tegnap este tiltott, a nevem valos de a keresztnevemnek "Karesz" van beirva, es semmifele indok nincs a tiltasnal
2017. aug. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!