Ha facebookon letiltottak, akkor én sehogy sem tudom viszont tiltani az illetőt?
Van egy olyan sejtésem, hogy egy idő után megint kapcsolatba szeretne lépni velem, de legalábbis követni a bejegyzéseimet. Ismerősök voltunk facebookon, letiltott. De ha ezt feloldja, akkor újra automatikusan ismerősök leszünk - gondolom én. (javítsatok ki, ha nem)
Nincs időm, energiám, kedvem ahhoz/arra, hogy ellenőrizgessem, mikor kattan át az agya és oldja föl a tiltást. Ismerős elől az adatlapomat sem tudom rejteni. Tudtok erre valami hacket? Tiltanám én is, de persze nem elérhető az adatlapja.. ez lenne a legegyszerűbb és le lenne róla a gond. Köszi előre is! :)
Bevallom, így van. De ez nem az ovis "meghúztad a hajam, én is meghúzom a tiédet". :) Csak mostantól bármi, ami velem történik és kikerül az oldalra, az ne jusson el hozzá. Ha többé nem tudná feloldani, pont leszarnám. :)
Ötleted nincsen véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!