Gmail vagy Outlook vagy Freemail melyiket és miért?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 21:34
1/3 anonim válasza:
Így egymás után sorban...D
Én gmail-t használok, megvagyok vele. Egy haverom freemail-t 10 éve szintén O.K. Egy másik meg csak Outlook, mert parás kicsit, hogy a leveleire vadásznának...
Szóval igen is, meg nem is... DD
2/3 anonim válasza:
Én már rég Gmail-t használok(gmail.com!!!). Régen volt Freemailem, de már rég váltottam. Gmail megbízhatóbb, sok helyen el se fogadják a Freemailt és nekem praktikusabb is. Ott a youtube, drive, keep, stb mellette
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom. Legtöbb helyen, ahova regisztrálsz, csak a Gmail-t fogadják el. Viszont NE kapcsold be a kétlépcsős azonosítást, vagy ha bekapcsolod, mindenképp mentsd el a 8 számjegyű biztonsági kódot! Én is így tiltottam ki magam a Gmail-ből, hogy nem mentettem el, a belépési kódot pedig nem akarja elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!