Lehet hogy feltörték a facebookom?
Figyelt kérdés
Az volt hogy ma vettünk egy új telefont(iphone)és ugye azon alapból nincsenek képek meg semmi csak az alap alkalmazások.Messengeren írogattam barátnőimnek és egy haverom rámírt jogy mi ez a kép? Közben én nem küldtem semmilyen képet hanem valószínűleg beléptek a fiókomba.Aztán egyből beléptem a facebookba és próbáltam megváltoztatni a jelszavamat de nem engedte mert azt írta ki hogy helytelen jelszó,egyből kértem a tel.számomra egy kódot hogy meg tudjam változtatni a jelszavamat,sikerült is.Aztán visszaléptem messengerre hogy kitöröljem az üzeneteket(hogy a képeimet ne tudják továbbküldeni) de nem engedte kitörölni...Én egyből fogtam letiltottam magam a messengerről,facebookról.Ilyenkor be tud lépni valaki a fb-be/messengerembe?SÜRGŐS KÉRLEK SEGÍTSETEK!ELŐRE IS KÖSZÖNÖM2017. aug. 11. 01:27
1/2 anonim válasza:
Lehet. De nem feltörték, mert ezt nem így hívjuk, csak nem voltál elővigyázatos valamikor, valahol. Belépsz, beállítod azépen a kétlépcsős azonosítást, és probléma megoldva. De ha megnéznéd, hogy honnan léptek be, lehet kiderülne, hogy ki volt a lúdas.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen megnéztem és egyszer egy iphoneról elvileg meg egy ipadről és ki is jelentkeztem mind2-ből...Ilyenkor már nem tudnak belépni ha letiltottam magam,jelszót váltottam ugye?
2017. aug. 11. 01:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!