A windows 10 azt írja, hogy nincs internet, pedig van. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Jött ez az új ratyi creators update és a windows azt írja, hogy nincs internet. A böngésző és a játékaim működnek. De ami microsoft-os program, mint pl az áruház, az azt írja, hogy nincs kapcsolat. Az xbox, az edge, meg amit régen letöltöttem az áruházból játék, az sem megy, mert nincs kapcsolat. Még hibát sem tudok jelezni, mert nincs kapcsolatom a windows szerint. Nem tudok visszaváltani előző update-re, mert a hülye fejemmel kitöröltem a windows.old mappát és újrarakni meg egyáltalán nincs kedvem, mert pl egy hete raktam újra, mivel vettem egy SSD-t. Próbáltam a hibaelhárítót, ami felismerte a problémát, azt írta, hogy reset-elni kell az internet beállításokat. Meg is tette, de nem javult semmit. Nem lehetne ezt valahogy megoldani újrarakás nélkül?2017. júl. 24. 21:22
1/3 anonim 

válasza:

Creators update? Így hívják a rendszer-frissítéseket? Ha igen, akkor azokat szerintem el lehet távolítani (legalábbis Win7-nél még el lehetett).
2/3 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert már nincs meg az előző update, mivel a windows.old mappában volt.
2017. júl. 24. 22:20
3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy, jöhetnek még válaszok.
2017. júl. 26. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!