Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A kivanlak.hu megbízható hely...

A kivanlak.hu megbízható hely vagy ez is kamu?

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 06:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dögös, kiéhezett csajokat ígér a lakóhelyed közelében?
2017. júl. 24. 08:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az összes ilyen oldal hülyeség, mert a nőknek nem kell szexpartnert keresniük, csak csettinteniük a legközelebbi férfinak. Még a ronda nők is annyi szexet kapnak, amennyit akarnak (a minőségről most ne beszéljünk). Ha meg férfi vagy, és az életben tudsz csajozni, akkor a neten is- de ha nem, akkor az ilyen oldalakon sem kellesz senkinek.

Tinderen ugyan összejöttem egy pár csajjal, de azok nagy része is valójában szórakozást vagy tartós kapcsolatot keresett, nem pedig szexpartnert.

2017. júl. 24. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
2017. júl. 24. 09:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. júl. 25. 00:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne a csodákban higgy, hanem magadban.
2017. júl. 25. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Az oldal azt írja, hogy női felhasználóknak ingyenes, regisztráltam "nőként" teljesen abszurd adatokkal, kép nélkül. 1óra alatt 11levél érkezett és csak 1 jelezte, hogy nagyon vicces vagyok a megadott paraméterek alapján.

Ezzel csak azt akarom szemléltetni, hogy a felregisztráltak SE képesek párt találni és minden új profilra ráugranak kétségbeesésükben.

Ja, és egyébként hölgyként sem ingyenes az oldal, még ebben is hazudtak :D

2018. jan. 30. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem töltöttem fotót és a fővárosból írt rám több húszonévesnek kiírt ribizli hogy töltsek már végre fel mert nem tud megismerni :-D Gondolom előfizetésre akarnak rábírni.

S különben is 250km-re ki az a bolond aki szexelni akar? :-D Mekkora nagy kamu.

2018. márc. 3. 14:58
 8/12 anonim válasza:
Full kamu az egész. Amíg van előfizetésed, addig a kutyát se fogod érdekelni. Amint lejár, biztos lehetsz benne, hogy 4-5 napon belül vagy új levelet kapsz, vagy hirtelen érdekesnek talál az egyik csaj, akinek korábban írtál, és kapsz tőle levelet. Velem ezt kétszer csinálták meg.
2019. márc. 15. 20:11
 9/12 anonim válasza:
Ugyanolyan lehúzós, mint a többi.Amikor nem vagyok előfizető, akkor olyan nőktől kapok csábító üzeneteket, akik szerintem az utcán vissza sem köszönnének.Amúgy meg halott az oldal.Inkább dobjátok a zsetont a perselybe, aztán menjetek kurvázni.Ők a legrendesebbek, őszintén megmondják, minek mi az ára, sem fáj a fejük sosem.
2020. dec. 30. 22:23
 10/12 kamureg válasza:

Sziasztok.

Nehéz kérdés mert ha nincs előfizetésed , bombáznak a csjok ha meg van senki sem kiváncsi rád...

Megkerestem a középutat és sikerült...

Regiztem,előfizettem majd kiválasztottam a lányt ésírni kezdtünk, látatlanba felajánlotta a szeretői viszonyt apró ajándékokért és szállásért meg mindenért cserébe...

A

2021. szept. 18. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!