Letiltották a google fiókom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Letiltották a google fiókom és azt kérik adjam meg az életkorom és a személyigazolványomat vagy 30napon belül törlik de 12 éves vagyok ezért ha beküldöm a személyigazolványom akkor látják hogy 12 éves vagyok és törlik a fiókom.Mit csináljak?2017. júl. 23. 12:56
1/5 anonim válasza:
"Ha még nem töltötte be 18. életévét, szülőjének vagy gyámjának kell benyújtania az Ön életkorát megerősítő dokumentumot."
Rengeteg oldalon hivatkoznak erre de nem találtam konkrét megoldást hogy ez hogy történik. Sokan használják ezért a 30 centes pénzátutalást ami igazolja a nagykorúságot a bankszámláról való küldéssel.
2/5 anonim válasza:
A Gyik-ra sem kellett volna 16 éven aluliaknak regisztrálni. :/
3/5 anonim válasza:
Az csak 2018. májusától él, a kérdés korábbi. Ezért felesleges volt belekötni, és még igazad sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!