Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube-ról letöltött videót...

YouTube-ról letöltött videót hogyan tudok átkonvertálni?

Figyelt kérdés
Egy 10 évvel ezelötti videoklipet szeretnék letölteni, ami csak 240p-ben van fent, majd átkonvertáltam 1080p-be és visszatölteni jobb minőségben. Freemake Video Converter-rel próbáltam, a részleteknél azt írja hogy 1080p, de közben ugyanolyan homályos. Milyen programmal lehetne rendesen átkonvertálni? Egyáltalán lehetséges ez? Előre is köszönöm a választ!

2017. júl. 5. 00:33
 1/7 anonim válasza:
100%
Ez engem is erdekelne 😀
2017. júl. 5. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Minimálisan lehet rajta segíteni de az sem lesz részletgazdagabb csak egy nagyobb felbontású videón elmossa a pixel éleket, de ez meg homályos hatást kelt.

Alapvetoen felbontást lehet növelni, de a képi információ elveszett, ugyanazt az 1 pixel tudod kirajzolni, ami 240p-ben 1x1, magasabb felbontason pl 10x10 pixelbe, de információt nem adtál, hozza, hogy ott minek kellene lennie tehát egy nagy pixel marad

2017. júl. 5. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha az eredeti anyag amiből ez a rossz minőségű anyag lett konvertálva jó, akkor nagy valószínűséggel sikerrel kellett volna járnod. Az eredetileg rossz minőségben lett rögzítve, hiába is bontod ki jobban azaz 1080p-re, adsz a szarnak egy pofont ezzel annyit érsz el. Hisz a rossz minőséget ha tovább bontod (1080p-be konvertálsz) akkor max azt látod részletesebben, tehát a totál homályt.
2017. júl. 5. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem lehetséges sajnos. Talán minimális megoldást jelenthet számodra az előttem kommentelő válasza, de ahogy ő is mondta, homályosnak tűnhet majd a videó.
2017. júl. 5. 00:48
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Ez fizikai képtelenség. Olyan mintha egy MS-DOS játékot akarnál fullHD-ben futtatni. Nem fog menni, mert alapesetben 320×200 a felbontása, ha növeled a grafikák méreteit, abból csak taknyolódás lesz.

De ugyanez igaz kép átméretezésre is. Nagy képből bármikor csinálhatsz szép kis képet, de kis képből soha a büdös életbe nem lesz újra olyan minőségű nagy kép, amilyenből kicsinyítetted.

2017. júl. 5. 01:14
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó válaszoló. Azért nem mert veszteséges tömörítést alkalmaznak. Veszteségmentes tömörítésből visszaállítható akár az eredeti szép minőség is.
2017. júl. 5. 09:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor ezek szerint nem lehetséges:(
2017. júl. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!