ISO-ban letöltött filmet hogyan tudok pendrive-ról megnézni a tv-men? Ha simán felmásolom, nem mutatja. Máshogy kell felmásolni, vagy átkonvertálni, vagy feltenni a Daemon Toolst is a pendrive-ra az iso mellé?
Attól függ mit támogat a TV -d. Én még nem hallottam olyanról, ami támogatja az ISO -t. És az is holt biztos, hogy Daemon Tools -t sem tudsz rá telepíteni.
Valószínűleg úgy tudod lejátszani hogy átkonvertálod a TV -d által is fogyasztható formátumba (pl. avi, mkv).
Egyébként célszerű alapból ilyen formátumba letölteni őket, így megkíméled magad a felesleges cécótól.
Köszi szépen.:)
Én sem tudom hogy nem figyeltem, különben nem iso-ban töltöm le. Lehet hogy csak összekötöm a géppel vagy Samsung Linkkel és megnézem így. És legközelebb nem töltök iso-ban filmet.:))
A leggyakoribb formátum az avi, azt biztos felismeri, keresel szépen valami konvertáló programot.
Amúgy én még akarva se tudnék sehol ISO formátumú filmbe botlani...
Na, ha már senki sem javasol komplett algoritmust, és a TV-d támogatja a DVD videó szabvány lejátszását, akkor itt van:
1) A gépedre feltelepíted a Daemon Tools-t.
2) Felcsatolod az ISO fájlt a Daemon Tools által létrehozott virtuális optikai meghajtóra
3) Bedugod a pendrive-ot
4) A virtuális optikai meghajtó tartalmát átmásolod a pendrive-ra
5) Leválasztod a gépedről a pendrive-ot
6) Kihúzod a gépedből a pendrive-ot
7) Leválasztod az ISO fájlt a virtuális optikai meghajtóról
8) Bekapcsolod a TV-t
9) Bedugod a TV-be a pendrive-ot
10) ???
11) PROFIT!
A gépemen fenn volt a Daemon Tools, megtettem, ez valami DVD lehetett, mert DVD menüpontot tett fel és 6 észben a filmet, mint a jelenetválasztás. De nem érdekel, megnézem így.:D
Köszi.:)
ISO-ban általában DVD-Video-t szoktak megosztani. Konvertálhatod ahogy javasolták .avi-ba.
Másba nem fontos, mert a DVD 720 széles filmet tartalmaz, az avi így általában 720x304 felbontású lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!