Az én szemeben nem számít cikinek, a kortársaid körében viszont nem tudom, hogy mennyire az. Ez gondolom attól is függ, hogy milyen közegbe kerülsz. Nálunk az osztályban senki nem foglalkozott ezzel (idén fejeztem be a középsulit), de a kisebbek, főleg a kilencedikesek eléggé rá voltak/vannak kattanva ezekre a dolgokra, leginkább az Instagramra. Sokszor volt ez náluk központi téma.
2017. júl. 3. 01:08
2/10 anonim válasza:
Ezek egyáltalán nem ciki dolgok, amiket felsoroltál.
Nade a gyakorikerdeseken keresni (ön)igazolást valamihez össze-vissza bizonytalankodva - ez viszont már vérciki!
2017. júl. 3. 01:11
3/10 anonim válasza:
Én is 15 éves vagyok, és én is így vagyok ezzel. Annyi különbség van, hogy nekem van facebookbom, de az is csak azért mert szeptemberben megyek 9.-be és a gólyatáborral kapcsolatban az infókat facebookon osztják meg, ezért muszáj volt regisztrálnom, de úgy vagyok vele, hogy jobb volt amíg nem volt.
2017. júl. 3. 07:14
4/10 anonim válasza:
Én tavaly töröltem magam véglag, értelmetlen az egész. Egyátalán nem ciki, ez a te döntésed. Helyette Vibert használom, úgy is csak a barátnömmel beszélek napi szinten. Most úgy döntött, hogy minél jobban elzárja a profilját/kilétét a fb világától, törölte képeit stb. Messengert használja de csak 1-2 barát miatt. Illetve neki kell a fb Instagram miatt, amit még jobban elítélek, illetve suli miatt is. Aki keres megtalál vagy Viberen, vagy felhív... Kérték páran, hogy regisztráljak újra, de erre semmi esély...
Szerintem amúgy a Facebook tönkre fog menni, úgy mint anno az MSN. És remélem húzza magával az Instát is. Twitter eléggé népszerü kezd lenni, és úgyis jön valami másik, talán értelmesebb oldal a fb helyett, de ez még odébb van.
2017. júl. 3. 08:02
5/10 anonim válasza:
F/17
2017. júl. 3. 08:02
6/10 anonim válasza:
Sose értettem, hogy miért zavarja az emberek a facebook. Ha akarod, használod ha nem, nem. Ennyi. Az "értelmetlen" pedig szintén nézőpont kérdése. Pontosan arról, és annyi hírt látok, ami engem érdekel. Ráadásul mivel le lehet tiltani a követéseket, számomra érdektelen, semmitmondó tartalommal se kerülök szembe. Azonkívül a facebook messengere által (mivel az egyik legnépszerűbb chat alkalmazás), szinte bármelyik ismerősömmel tarthatom a kapcsolatot. Ott van az ingyenes (videó)hívás is. Mi kell még? A vibernek meg mi köze a facebookhoz? Teljesen más a funkciója. Azt inkább lehetne a messengerhez hasonlítani. És igen, eljön az az idő, amikor már se facebook, se instagram nem lesz. De akkor már viber se lesz...
2017. júl. 3. 09:07
7/10 anonim válasza:
veszélyes a facebook egy fejlődő szervezet számára. De még a felnőttek egy részét is megrontja !
2017. júl. 3. 09:41
8/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem egyikem sincs a fentiek közűl mert nem tartom értelmét hogy legyen. Aki akar az megkeres e-mailben vagy telefonon.
17/f
2017. júl. 3. 12:34
9/10 csabriella válasza:
Miért lenne ez ciki? Ez nem ciki sőt nagy szó. Kevés az olyan fiatal akiknek nincsenek ilyen agybutító alkalmazásaik ! :)
2017. júl. 3. 15:40
10/10 anonim válasza:
#9 Igazad van, inkább bekapcsolom az M1-et, meg az RTL Klubot. Sokkal minőségibb tartalom van rajta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!