Ebay-en egy eladó nemakarja visszautalni a pénzemet. Ilyenkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy projektort,ami hibás volt.Készitettem 2 videót róla és felraktam a yt-re.A reklamációt elfogadták és megegyeztunk abba hogy kuldjem vissza,de a postaköltséget nekem kell állnom!!!
Visszaküldtem nekik a hibás terméket.A DHL-től kapott számlát és a TRACKING kódot is lefotóztam és elküldtem nekik emailben.A neten visszakövettema csomagot.Megkapták!!! Innentöl kezdve nemirnak nekem vissza.Ilyenkor mit tehetek még?
2017. jún. 22. 14:03
1/4 anonim válasza:
kimennék kínába és kicifráznám a sárga képüket :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ez német,de ez sem kulomb
2017. jún. 22. 14:12
3/4 anonim válasza:
Nyitsz egy dispute-ot eBay-en. Leírod a problémát és vársz. Ha arra sem reagálnak semmit, akkor eszkalálod és jó eséllyel visszakapod a pénzt buyer protection keretében.
4/4 A kérdező kommentje:
Aliexpressen van Dispute opció.Ebay-en tudomásom szerint nincs.Ha tévednék,akkor javits ki és segits :)
2017. jún. 22. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!