Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tud az eladó ebayen visszautal...

Tud az eladó ebayen visszautalni pénzt egy másik paypal fiókra? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm rendelt egy terméket, ami hosszú ideje nem érkezik meg, és vissza akarja kérni a pénzt. Az eladó vissza is küldené, de az ismerősömnek nincs paypal fiókja, mindig közvetlenül bankszámláról utalt, de oda meg nem akarják visszautalni.

Felmerült az ötlet, hogy vissza tudnák-e utalni az én paypal fiókomra (mert nekem van), és ha igen, nekem mit kellene megadnom ehhez? És hogy ez így teljesen biztonságos lenne?

Köszönöm a válaszokat, minden segítőt felpontozok!:)

2017. márc. 1. 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:

ő részéről nem lenne biztonságos, hiszen semmi nyoma nem lenne a dolognak, gondolom ezért is nem akar belemenni a bankszámlára utalásra sem.

ezért javasolja az ebay is, hogy használjanak paypal-t, mert arra van optimalizálva az ilyen ügyek kezelésére létrehozott rendszerük.

2017. márc. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!