Regisztráltam egy német oldalon, pár hét múlva kaptam egy emailt, hogy fizessek (96 eurót), mert az egy fizetős oldal. Be tudják rajtam hajtani a pénzt?
(www.sharelite.de)ide regeltem, hogy programokat töltsek le, de nem tudtam belépni sem, így letölteni sem tudtam semmit. Azt mondják pereskednek is ha kell.
Tudják az ip címem, az internet szolgáltatómat és a nevem.
Ilyen marhaságokkal ne riogassátok már a szerencsétlent, hogy név meg ip cím elég! Vazzeg , ha én a egy internetkávézóból beregisztrálom a nevedet arra az oldalra, akkor mit szólsz? Kifizeted a 96 eurót??
ugyanmáá..
Olvasni tudsz-e?
"Tudják az ip címem, az internet szolgáltatómat és a nevem."
nem internet kávézóból regisztrált.
Miért nem olvastad el a feltételeket?
Ha elolvastad de nincs benne díj, akkor mitől parázol?
Ha van díj, és megadtad az adataidat (nem csak az e-mail címet)... nos akkor az a te bajod. :)
a dolog igazi szépsége az, hogy amikor a kérdést írta (16-án) az árfolyam 262 volt azaz a 96 euro 25.152,- Ft volt.
ma (22-én) 276 azaz már 26.496,- Ft-nél járunk.
De semmi gond, lesz ez még több is. (főleg, hogy majd még a másik 96-ot is kérni fogják, plussz késedelmi kamatot is fel fognak számolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!