Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztráltam egy német...

Regisztráltam egy német oldalon, pár hét múlva kaptam egy emailt, hogy fizessek (96 eurót), mert az egy fizetős oldal. Be tudják rajtam hajtani a pénzt?

Figyelt kérdés

(www.sharelite.de)ide regeltem, hogy programokat töltsek le, de nem tudtam belépni sem, így letölteni sem tudtam semmit. Azt mondják pereskednek is ha kell.

Tudják az ip címem, az internet szolgáltatómat és a nevem.

2008. okt. 16. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen marhaságokkal ne riogassátok már a szerencsétlent, hogy név meg ip cím elég! Vazzeg , ha én a egy internetkávézóból beregisztrálom a nevedet arra az oldalra, akkor mit szólsz? Kifizeted a 96 eurót??

ugyanmáá..

2008. okt. 18. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Olvasni tudsz-e?

"Tudják az ip címem, az internet szolgáltatómat és a nevem."

nem internet kávézóból regisztrált.

2008. okt. 18. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Te meg légy kedves olvasd el a nem hasznos választ is, és megérted mire irtam az előzőt
2008. okt. 18. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

Miért nem olvastad el a feltételeket?

Ha elolvastad de nincs benne díj, akkor mitől parázol?

Ha van díj, és megadtad az adataidat (nem csak az e-mail címet)... nos akkor az a te bajod. :)

2008. okt. 22. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

a dolog igazi szépsége az, hogy amikor a kérdést írta (16-án) az árfolyam 262 volt azaz a 96 euro 25.152,- Ft volt.

ma (22-én) 276 azaz már 26.496,- Ft-nél járunk.

De semmi gond, lesz ez még több is. (főleg, hogy majd még a másik 96-ot is kérni fogják, plussz késedelmi kamatot is fel fognak számolni)

2008. okt. 22. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Bazdmeg,hogy lehet valaki ilyen hülye.Ez már tényleg beteges.
2008. okt. 22. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!